Jay Lumen 5 országban turnézott alig egy hónap alatt!

Jay Lumen Hollandiában.

Jay Lumen kevesebb, mint egy hónap alatt turnézta végig Indiát, Angliát, Hollandiát, Svájcot, majd végül Ibizát, mellyel igencsak a legjobb nemzetközi előadók csoportjába tartozik.

Jay igazán nagy sebességre kapcsolt.

Mint az tudható turnénaptára már jóelőre rendsteresen tele van, mégis mindig meglepődünk, hogy meg hány országban fordul meg varázslatos szettjeivel. Na de menjünk csak szépen sorjában:

 

India turné 2013:

Jay immár másodszor látogatott el az egzotikus országba, ezúttal egy 3 állomásos turné keretében. Az érintett városok Mumbai, Delhi és Bangalore voltak. Hazánk üstököse mindhárom helyszínen headlinerként, azaz vezető fellépőként játszhatott és ennek megfelelően óriási hangulatot is teremtett.

Indiában az utóbbi két évben nagy léptekkel fejlődik az underground e-zenei kultúra Jay is ennek hatására kapott meghívást az országba. Hogy mekkora becsben is tartják őt azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy utoljára ilyen kaliberű turnét, ezekre a helyszínekre Dubfire-nek szerveztek. A bulikat annyira várta India, hogy a hely MTV (Music Television) és a Times is foglalkozott Jay turnéjával, többek között közösségi oldalain is.


EGG London:

Jay másodszor tette tiszteletét London legendás klubja az EGG falai között. A Tronic meghívottjaként pörgethette a lemezeket az EGG nagytermében és a buli utáni visszhangok egyértelműen az est legjobbjának titulálták. Nem is csoda, hiszen a tömött nagyteremben egy emberként ugrált a közönség mindezt megspékelve az alkalmanként pólójukat ledobva “villantó” hölgyek túlfűtött tombolásával. Jay tehát hamisítatlan lüktető éjszakát varázsolt Londonba is, a létszám pedig önmagáért beszélt.

 

7th Sunday Festival, Veghel (Hollandia):

Londont, Hollandia egyik legismertebb fesztiválja a 7th Sunday Festival követte. A rendezvény minden évben a legjelentősebb neveket vonultatja fel, ezzel biztosítva a színvonalat. Jay Lumen a Reboot Stage szinpadán kapott helyett, olyan nevek mellett, mint Nic Fanciulli, Matthias Tanzmann, vagy Marc Romboy. Az est “főidejét” Jayre bízták, aki természetesen nem is okozott csalódást, hiszen még a hűvösebb vérmérsékletű hollandokat is alaposan megtáncoltatta.


Tunnel Club, Luzern (Svájc):

A tunnel Svájc egyik jól ismert underground klubja. Jay ebben a családias és minőségi zenékre építő közegben fűtötte fel a közönséget. A klub elsősorban az új generációs és egyben sztárrá avanzsálódott, szép jövő előtt álló nevekre épít. Így került fókuszba Jay is, hogy egy remek hangulatú estét prezentáljon.

 

Privilege Ibiza:

Jay immár másodszor fordult meg a világ legnagyobb klubjaként ismert Privilege lemezjátszói mögött és nem árulunk el titkot azzal, ha megemlítjük, hogy idén nem is utoljára pörgetett a klubban. A Vista teremben ezúttal M.A.N.D.Y-vel karöltve játszotta kedvenc dalait. A klubban a keddi nap ellenére igencsak jelentős létszámban tette tiszteletét a közönség, mely a remekbe szabott zenék mellett a hatalmas égitesteket mintázó labdák püfölésében is örömét lelte. Jay Lument tehát visszavárja a Privilege, mely nem kis fegyvertény, még a nemzetközi DJk körében sem.

 

Lent letöltheted Jay Lumen Privilege-ben, Ibizán rögzített élő mixét!


Jay-t arról kérdeztük, hogy mennyire viseli meg a sok utazás, és milyen érzés, hogy lassan a legnagyobbak között, sztárként emlegetik a nevét:


“-Természetesen az utazás maga – gondolok itt a repülőutakra – nyilván fárasztó, pláne, ha belegondolunk, hogy az ember gyakran időzónák között vándorol. Itt nyersz két órát, ott veszítesz 4-et, stb. Ugyanakkor, ha az ember végre odaér valahova, akkor az adott város atmoszférája, és persze az esti buli mindent feledtet. A zene engem mindig feltölt és ez az, amiért ezt az egészet érdemed csinálni.

A sztárságról szólva, én nem tudom, hogy mit is takar pontosan ez a fogalom, hiszem nekem sosem voltak ilyen jellegű allűrjeim. Természetesen örülök annak, hogy egyre többen szeretnek és akarnak látni, illetve hallani. Nekik köszönöm, hiszen nélkülük nem lehetne Jay Lumen.”

 

Innen letöltheted Jay Lumen, a Privilege-ben, Ibizán rögzített élő mixét.

http://kriszfoto.hu/index.php?hirek=1&url=cikkek/2013/2013_06_19_jaylumenotorszag