Steve Angello és Jacques Lu Cont készített remixet a Depeche Mode “Soothe My Soul” című dalából

Depeche Mode.

Steve Angello és Jacques Lu Cont készített remixet a Depeche Mode “Soothe My Soul” című dalából

Az új kislemez május 13-án jelenik meg 2 féle maxi CD és digitális formátumban

Azt követően, hogy a Depeche Mode legutóbbi, “Delta Machine” című albuma megjelent, a dance műfaj elismert figurái, Steve Angello (Swedish House Mafia) és Jacques Lu Cont (aka Stuart Price) kapták a felkérést, hogy remixet készítsenek a “Soothe My Soul” című dalból. Az újragondolt változat május 6-án, egy hétig exkluzívan a Beatporton jelent meg.

A Depeche Mode eredeti verziójának sietős tempójához hű maradt a duó, amely azonban kihasználta a dalban rejlő dance floor lehetőségeket.

Az ezen zenei alapokra felépített lendületes dobszóló, a pumpáló basszusok és a gondosan felépített szerkezet eredménye egy igazi remekmű a mai dallamos klubzenében.

Aligha lehetne az Angello és Lu Cont párosnál felkészültebb formációt találni arra a kihívásra, hogy az elektronikus úttörő, a Depeche Mode slágeréből készítsen remixet. Számos elismerés birtokosaként a formáció mindkét tagja jelentős megbízásokat tudhat maga mögött.

A „Soothe My Soul” kislemez május 13-án lát napvilágot két fajta maxi CD és digitális (letöltés és streaming) formátumban, míg június 10-én bakelit maxi formájában is.

A kislemezek már előrendelhetők a Bookline.hu-n: http://bit.ly/105GgbL.

A teljes dallisták:

CD single:

1          Soothe My Soul       Radio Edit
2          Goodbye (Gesaffelstein Remix)

CD maxi:

1          Soothe My Soul       Steve Angello vs Jacques Lu Cont Remix
2          Soothe My Soul       Tom Furse – The Horrors Remix
3          Soothe My Soul       Billy F Gibbons and Joe Hardy Remix
4          Soothe My Soul       Joris Delacroix Remix
5          Soothe My Soul       Black Asteroid Remix
6          Soothe My Soul       Gregor Tresher Soothed Remix

Bakelit maxi:

A         1          Soothe My Soul       Steve Angello vs Jacques Lu Cont Remix
A         2          Soothe My Soul       Matador Remix
B         1          Soothe My Soul       Destructo Remix
B         2          Soothe My Soul       Gregor Tresher Remix

A „Soothe My Soul” remixét közvetlenül egy bensőséges hangulatú koncert után mutatták be, melyet a banda Los Angelesben tartott a kaliforniai Troubadour klubban – az együttesnek ez volt a legkisebb koncertje, melyet valaha Los Angelesben adott. Ráadásul a Depeche Mode a közelmúltban indította el – 4 év után először – világkörüli turnéját vadonatúj stúdióalbumuk, a „Delta Machine” megjelenéséhez kapcsolódóan. A turné európai része a franciaországi Nizzában kezdődött május 4-én egy warm-up showval, az észak-amerikai koncertek első állomása pedig augusztus 22-én Detroitban lesz.

A Depeche Mode napjainkra a modern zenei élet egyik legbefolyásosabb bandájává nőtte ki magát: világszerte összesen több mint 100 millió lemezt adott már el. Az 1981-ben alakult banda, a legendás Depeche Mode – Martin Gore, Dave Gahan és Andy „Fletch” Fletcher – továbbra is jelentős szakmai és kereskedelmi sikernek örvend a stúdiómunkáival és a turnékon egyaránt. A banda eddig megjelent albumai több mint 20 országban – köztük Amerikában és az Egyesült Királyságban – került a Top 10-be.

A Depeche Mode május 21-én érkezik hazánkba: a Puskás Ferenc Stadionban adnak ismét koncertet, melyre jegyek még korlátozott számban kaphatók a Ticketpro jegyirodáiban.

További információk: http://www.depechemode.com