Jön Michael Bublé új albuma!

Michael Buble - To Be Loved.

Michael Bublé várva-várt új stúdióalbuma, a “To Be Loved”  2013. április 15-én jelenik meg. Az első kislemez az “It’s A Beautiful Day”, mely már dübörög a hazai rádiókban.

Az énekes legutóbbi albuma, a “Christmas” világszerte hétmillió, és hazánkban is kiemelkedően magas, 14 ezer példányban kelt el.

A “To Be Loved” producere Bob Rock volt, a felvételek Vancouverben és Los Angelesben készültek. A lemezen feldolgozások mellett négy vadotanúj szerzemény található, melyek írásában is oroszlánszerepe volt az énekesnek. Az “After All”-ban – mely egyike a négy új számnak – a szintén kanadai Bryan Adams működik közre. Az új dalok mellett olyan feldolgozások is hallhatók a korongon, mint pl. a Bee Gees “To Love Somebody”-ja,  Dean Martin “Nevertheless (I’m In Love With You”)-ja, a Jackson 5 “Who’s Loving You” című korai slágere, Jackie Wilson “To Be Loved”-ja és az Elvis Presley klasszikus “Have I Told You Lately”.  Bublé egy duettet is énekel Reese Witherspoon színésznővel, mégpedig Frank és Nancy Sinatra “Something Stupid”-jában.

“Az új lemezem a szerelemről, a boldogságról, a mókázásról szól. Barátommal és régi munkatársammal, Bob Rockkal (“Call Me Irresponsible”, “Crazy Love”, “Christmas”) dolgozni ismét nagyon izgalmas volt, szerintem jó csapat vagyunk. Imádom a kiválasztott dalokat is. Az új számokon pedig megint fantasztikus zenészekkel dolgozhattam.” – kommentálta Bublé.

http://www.michaelbuble.com/

https://www.facebook.com/MichaelBuble