Michael Bublé legújabb albuma a legmenőbb mai sztárokat gyűjtötte össze

Michael Buble

Michael Bublé három éves szünet után hozza ki legújabb albumát. A „Nobody But Me” 3 saját dallal és 9 feldolgozással várja a rajongókat, a korong október 21-én jelenik meg, készítésében olyan sztárok működtek közre, mint Meghan Trainor és Harry Styles.

Az új albumról már elérhető 4 szám: először a „My Kind of Girl” jelent meg, amelyet a címadó „Nobody But Me”, majd a rózsaszín felhős „I Believe In You” követett. A legfrissebb „On an Evening in Roma” Dean Martin klasszikusát dolgozza fel, amely az olasz kávéházak és szűk kis utcák közé kalauzolja a hallgatókat, kellemes késő nyári érzetet adva nekik.

Az új korong egyik különlegessége, hogy először tartalmaz olyan eredeti dalt, amelyet nemBublé szerzett, hanem két sztárelőadó: az „All About the Bass” óta ismert Meghan Trainor, és a One Direction szívtiprója, Harry Styles. „Nem volt könnyű olyan számot felvenni, amit nem én írtam. Félre kellett tennem az egómat, és a lemezre fókuszálni. Sokan meglepőnek találhatják, hogy pont az ő dalukat választottam, de két tehetséges fiatal zenészről beszélünk, akik olyan számot írtak, ami rögtön magával ragadott. Ez lett a „Someday”.” – mondta a számról az énekes.

Az album másik érdekessége, hogy az énekes pár hónapja komoly hangszálműtéten ment át, 2016 tavaszán számos koncertet le is mondott a műtét miatt. „Eredetileg nem akartam nagydobra verni a betegségemet, de olyan volumenű show-kat mondtam le, hogy muszáj volt valami magyarázatot adnom.” – mondta az énekes. „Nagy szerencsém volt, főleg a remek orvosaim miatt. Utólag még büszke is vagyok rá, hiszen a műtétnek köszönhetően olyan emberekkel említenek egy lapon, mint Sam Smith vagy Adele!” – viccelődött a betegségével Bublé.

A Nobody But Me tehát több szempontból is különleges az énekes életművében.