David Guetta feat. Neyo & Akon – Play Hard

David Guetta feat. Neyo & Akon - Play Hard.

David Guetta legutóbbi gigaslágere, az egymillió példányban megvásárolt ‘Titanium’ után megérkezett az új trónkövetelő kislemez, a ‘Play Hard’. A lendületes elektro ütemeket ezúttal Ne-Yo és Akon közreműködésével diktálja a neves DJ, miközben a tömeg a háttérben őrjöngve kántálja ‘work hard…Play Hard’. Készülj fel egy színes kulturális utazásra, a videoklip Mexikóban készült és biztosan ütős lesz! Ha már a klipeknél tartunk, David nemrégiben elnyerte a VEVO-díjat, mely hivatalosan is elismeri, hogy videoklipjeit több mint 100 millióan látták ezidáig. Adele és Lady Gaga tudhat hasonló nézettséget magáénak, korábban többek között ők kapták meg ezt az elismerést. David Guetta az első DJ, aki kiérdemelte a díjat.

David Guetta páratlan munkabírása felülmúlhatatlan. Sűrű elfoglaltságai mellett még arra is talált időt, hogy Armin Van Buuren új kisemezét, a ’This Is What It Feels Like’-ot remixelje. Ezzel az állás 1-1; Armin tavaly David szerzeményt, a ‘Without You’-t remixelte. Az eredeti verzióból egy pompás elektronikus opusz született, amely alaposan megőrjítette a legutóbbi Ultra Fesztivál látogatóit.

‘Work hard…Play hard’ – ez az állítás tökéletesen illik David Guetta-ra. Nem ült a babérjain, hanem folytatta világ körüli turnéját. Hatalmas tömeg előtt játszott Dél-Amerikában, a teltházas események között volt Brazília, ahol 2 millió rajongó élvezhette a show-ját. Mexikóban történelmet csinált, ő az első DJ, aki egyénileg lépett fel a híres Azteca Stadium-ban. Legutóbb Miamiban, az Ultra Fesztiválon és a saját F*** Me I’m Famous buliján táncoltatta meg a közönséget. Pár ázsiai és amerikai szereplés után ismét Európában lesz látható David, Ibizán rezidens DJ-ként, nyáron pedig Rihanna turnéján, az angliai és párizsi állomásokon lép fel.

A ‘Play Hard’ David ‘Nothing But The Beat’ című albumáról érkezik. Nemrégiben jelent meg a lemez végleges verziója, amely az eredeti dalok mellett a ‘She Wolf (Falling To Pieces)’ featuring Sia (öt hétig vezette az európai club chart listákat), és a ‘Just One Last Time’ slágereket is tartalmazza. A ‘Nothing But The Beat’ 18 országban kapta meg a platina minősítést és 7 top 10-es kislemezzel büszkélkedhet: Sweat’, ‘Where Them Girls At’, ‘Little Bad Girl’, ‘Without You’, ‘Turn Me On’, ‘She Wolf (Falling To Pieces)’, ‘Titanium’ featuring Sia. A 2011-es megjelenés óta világszerte eddig 3,5 millió példány kelt el az albumból és 25 millió a kislemezekből.