Bemutatkozik Dj Bíró

Dj Bíró.

Bemutatkozik sorozatunk újabb főszereplője:
DJ Bíró.

DJ Bíró: 1977.02.01-én születtem Berettyóújfaluban.

1993-ban találkoztam Szilágyi Józseffel, aki akkor már lemezbemutatóként tevékenykedett Nyíracsádon. Ahogy megismerkedtünk egyből tudtam, én is ezt akarom csinálni.

1994-től foglalkozom lemezbemutatással.
1995-ben szereztem hivatásos lemezbemutató szakvizsgát (O.SZ.K.)-dj0471

A kétezres években jó néhány klubban, discoban megfordultam, a határon túl is jól ismert vendég DJ fellépővé váltam. A keleti régió szinte összes klubjában jártam már és a kétezres évek közepétől ismerik egyre inkább a nevem a szórakozóhelyeken, mikor egyre inkább teret nyert a dance műfaj.

Szerintem van pár dolog, ami nélkül nem fog hatékonyan és hosszú távon működni egy jó DJ. Mindenképpen kell hozzá a zene és az emberek határtalan szeretete, (mivel őket szeretném szórakoztatni) és a nyitottság az emberek és a zene felé egyaránt. Követni kell a trendet mindenben. Zenében, technikában, na és persze szűkség van jó ütemérzékre, ha DJ-szakmát választod.

Manapság már akkor leszel egyre ismertebb, ha producerként is labdába tudsz rúgni és sikerül olyan zenéket át dolgozásokat összehozni, amit sok ismert DJ vagy akár rádió is pörget.

Ezen dolgozom én is, de sok idő és energiát kíván a dolog.

Saját bootlegek és remixek is fűződnek a nevemhez, melyeket közismert DJ-k is előszeretettel pörgetnek a klubokban, illetve rádiókban is felcsendültek már.
Havi rendszerességgel készítek rádió mixeket, amit több rádió is műsorra tűz.

My Friends Club2012.12.15-én nyitott My Friends Club, Debrecen szívében, amelynek rezidense lettem.
Klubunk a Piac utca 32 szám alatt található, az első emeleten. Hétköznap a kellemes környezetet kereső, hétvégén a szórakozni vágyókat várjuk.
Az egyik pénteken Classic Party – 1990-2005 közti legnagyobb slágerek csendülnek fel, a másik pénteken pedig RnB buli sokak örömére!
Minden szombaton napjaink legjobb elektronikus zenéi szólnak és minden hónapban egy vendég DJ is színesíti a műsort. Márciusban pl. Sterbinszky!

További infó rólam: http://www.facebook.com/djbiropage

http://djbiro-djbiroofficalblog.blogspot.hu/
http://www.legalisdj.hu/-djbiro