Bemutatjuk a Palaye Royale zenekart.

A Palaye Royale zenekar.

A Palaye Royale egy kiadó nélküli Fashion-art stílusú banda.

2008-ban alakultak más néven majd 2011-ben indult a banda a Palaye Royale néven.

Remington Leith : Frontember/ énekes ,Sebastian Danzig: Gitár, orgona, Emerson Barrett: Dob, együttműködésével.

 

A zenekar alig több mint 1 év alatt megjelenttetett 2 kislemezt és 6 számot készítettek és tettek letölthetővé.

Két teljesen önálló klippet késztettek : Morning Lights valamint a Get Higher, továbbá megjelent 6 darab művész film is amit szintén le lehet tölteni .

Ez a hat darab szám “The Ends Beginning” cimű internetes „albumon” található meg amit szintén le lehet tölteni, illetve meg lehet venni.

Készítettek egy „No. Series” című sorozatot 22 részből áll, ami a fiúk és banda életét minden napjait mutatja be stúdiózás közben. Ez megtalálható Youtube csatornájukon. A Palaye Royale teljesen különbözik a többi zenekartól, a művésziségük és az integritásuk miatt. Ugyanis saját maguk kezelik a banda dolgait, a zene, a média és az ezekhez tartozó ügyeket. A banda hiteles megjelenése teszi ennyire tisztává és igazzá a zenét.

A Zene elsősorban a rockra épül, valamint klasszikus és pszichedelikus hatások érezhetőek rajta.

Hé ott! Soldiers of the Royal Council Musical March Madness bajnokai: Palaye Royale! Csak azt akarjuk, hogy tudjátok: egy család vagytok mindannyian. – Talán egy kicsit kultikus értemben.

Ilyen hűséges rajongó táborunk van – Mi össze tartó család vagyunk – Emerson Barret.

Azután, hogy felvettük a kapcsolatot velük, és legyőzték a Linkin Park-ot. Kicsit olyan mint a Manson Family. A rajongóink, napirendszerűen tömegesen szavaztak. Nagyon „megtámadták” és ez bevált. Győztünk! Egyértelműen a Palaye Royale volt az epikus Dark Horse a idei MTV „versenyében”, mint a tavalyi év megkoronázottja, Ed Sheeran. Az egyedülálló csináld magad banda trio Vegasból, írják és veszik fel a dalokat, videókat, és első naptól kezdve építik a rajongótáborukat online. Az elkötelezettség segített legyőzni olyanokat, mint a Tokio Hotel, Vampire Weekend és Coldplay, a mi versenyünkben.
…és végül a Linkin Parkot is!

Nagyon csinosak vagyunk” – Mondta Sebastian Danzig. Mint kiadó nélküli banda, senki sem tud kizsákmányolni. Csak zenéket készítünk és szerkesztjük a videóinkat, valamint kapcsolatban állunk a rajongókkal. Ez teszi tisztává és őszintévé. …és működik, amit mi csinálunk. Ez egy együtt hangzó csoport emberekkel, akik látni akarják a sikert!

A fiatalok forradalmat akarnak látni és azt gondolom, hogy mi vagyunk erre a megfelelő a banda. – Tette hozzá Emerson.

Mikor a fiúk halottak a győzelemről, éppen az álmot dörzsölték ki a szemükből alig hitték el.

„Nagyon nehezen hiszem el hogy ez valóság. Nem hiszem el hogy még ez is sikerült” – Remington Leith.

Míg Sebastian mondta, hogy a rajongók elmaradtak a munkából, és az iskolából hogy szavazzanak.

Egy kiadó nélküli bandának, figyelemre méltó hogy a verseny részesei lehetnek és, hogy a rajongók szavaznak ránk az csodálatos, az hogy nyertünk pedig kiemelkedő! – Mondta Emerson.

Most hogy a fiúk csillogó trófeája úton van, legelsőnek megosztják a rajongóikkal az új videót, ami a POV-nál fognak bemutatni. Szintén elfoglaltak, keményen dolgoznak a debütáló albumukon és a turné dátumokon. Tehát nem ez az utolsó alkalom hogy láttuk őket!

Most ragad meg a tusolót, igyál egy frissítő italt! – Soldiers Of the Royal Council a fáradalmaitoknak ezennel vége. – Legalábbis egyelőre!

(Van benne szarkazmus 🙂 )

Videó a győzelemről illetve a köszönetnyilvánításról:

A kegújabb klip

Koncert:

YouTuber csatorna, ahol megtaláltok minden klipet:

http://www.youtube.com/channel/UCmtnvb5ParBm8yTuNROr6XQ