Zséda – Dance

Zséda - Dance.

Zséda 2012 novemberében megjelent “Ötödik érzék” című albumáról a “Legyen úgy!” és a “Más Világ” után egy újabb dal, a műfajjal azonos címet viselő “Dance” is útjára indul a rádiókba. A szerzők: Létray Ákos, Moldvai Márk és Valla Attila.

Ez a dal pontosan az, amiről a címe is árulkodik: egy vidám, pörgős, igazi tavaszi bulis sláger, amire remélhetőleg sokan perdülnek majd táncra. A “Dance”-ben Zséda újra azt az arcát mutatja nekünk, amit a “Megindul a Föld”-ben, vagy  a “Legyen úgy!”-ban már megismerhettünk.

És hogy a dal mennyire a pesti éjszakába kívánkozik, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az ismert DJ, Lotfi Begi (Compact Disco) készített hozzá Nu Disco remixet, ami bizonyosan sokszor lesz majd hallható a város legfelkapottabb party-helyszínein.

A Dance videoklipje sem szólhat  másról, mint egy önfeledt partyról, egy varázslatos éjszakáról, ahol bármi megtörténhet, akár még az is, hogy Zsédát tőle szokatlan módon revütáncosnőnek öltözve láthatjuk viszont a Symbol farsangi buliján. A klip érdekessége, hogy napjaink reality divatjának megfelelően nem egy megrendezett buliban játszódik, hanem egy szombat éjszaka története elevenedik meg előttünk valódi szereplőkkel.

A kislemez megvásárolható innen: https://itunes.apple.com/hu/album/dance-single/id622732515