Staffy interjú

Staffy.

– Mióta vagy producer?
– Két éve, előtte mint DJ többet lehetett rólam hallani de az utóbbi másfél évbe csak zeneszerkesztéssel foglalkozom.

– Mi ennek az oka?
– Nincsen oka, egyszerűen csak nem foglalkoztam fellépésekkel, jobbnak láttam kicsit visszavonulni és kizárólag csak a zeneszerkesztéssel foglalkozni.

– Milyen stúdió programon szerkeszted a zenéidet?
– Kipróbáltam már szinte minden stúdió programot. Nekem legjobban az FL Studio jött be, ezért máig azt használom.

– Melyik lemezkiadónak dolgozol?
– Jelenleg három lemezkiadónak dolgozom folyamatosan. A német Berlin Aufnahmen, Delighters Music (Hu), Brm Electro (Uk), de jelent már meg zeném a Floridai Miami Techno Chrome Recordsnál, a Szlovák Rimoshee Recordingsnál és a magyar Orange Moon Recordsnál is.

– Hogy honnan jött az ötlet?
– Mindig is az volt az álmom, hogy saját dalokat készítsek, gyerek koromtól kezdve egészen mostanáig. Egyszer már teszteltem magam, meddig bírom ki a nélkül, hogy zenét szerkesszek. Két napig se bírtam. 🙂

 

– Volt mostanában új dalod vagy remixed, ami megjelent? Milyen volt a sikere?
– Igen.Az OrgazmiXound-Tribal Sandwich dalához készített remixem, az album jelenleg a Californiai DJTUNES negyedik helyén áll, azt követte a Berlin Aufnahmennál megjelent dalom a Detected, amely fölkerült az Audiojelly techno top 100 harmincötödik helyére, a napokban pedig megjelent DJ.Baxyval készített dalom, Monopoly címmel.

 

– A kritikát hogyan viseled? Biztos akad kritikus is a közönség soraiban.
– Igen persze, hogy akad de ez így normális, szerintem itt is megvan egy bizonyos sorrend, először is azt nézem ki az aki kritizál, ha hozzáértő ember, akkor örülök neki, mert talán valami újat is megtanulhatok, viszont ha olyan valaki kritizál aki még életében nem látott stúdió programot vagy más ezzel kapcsolatos dolgot, hát had nem mondjam, mi az olyanról a véleményem. 🙂

– Mikor várható a következő dal? Tudnál róla mesélni?
– Március 20.-án érkezik az új saját dalunk a “2 NY” a magyar Delighters Musicnál, amely Andrew Shepherd szerzőtársammal készítettünk. (Beatport link itt.)

 

Az eredeti verzióval együtt megjelenik két remix is: Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Remix…

…és a Richie River remix.

Ezt követi március 25-én a Deligthers & D.M.S.-el készített közös dalom “Starlight” szintén a Delighters Musicnál, aztán pedig érkezik a Delighters & Tivish & Dj Kape – Touching India Staffy & Andrew Shepherd Remix a Portugál Pandora Digital Recordsnál, május végéig pedig újabb hét dal kerül megjelenésre.

– Hol lehet meghallgatni az új zenéid demóit?
– A Soundcloudon Staffy Official név alatt vagy a Facebookon.

– Vannak kedvenc Dj-id?
– Talán csak egy kedvenc dj-m van, aki egykori mesterem is volt és mára nagyon jó barátommá vált: Sterbinszky. Az ő zenéit mindig szívesen meghallgatom, legyen régi vagy új.

– Mik a terveid a jövőre nézve?
– Röviden csak annyi, hogy marad továbbra is a zeneszerkesztés, majd fokozatosan vissza az éjszakai életbe.

– Köszönjük, szépen az interjút sok sikert kívánunk neked!
– Köszönöm!

Soundcloud link: http://soundcloud.com/djstaffy
Beatport link: http://www.beatport.com/artist/staffy/253327