Michael Bublé – It’s A Beautiful Day előzetes!

Michael Bubble

Michael Bublé vadonatúj albuma, a ‘To Be Loved’ április 15-én jelenik meg!

A többszörös Grammy és Juno-díjas kanadai énekesnek ez a hatodik stúdiólemeze

Michael Bublé várva-várt új stúdióalbuma, a “To Be Loved”  április 15-én jelenik meg, Magyarországon a Magneoton/Warner kiadásában.

Az első kislemez az “It’s A Beautiful Day”, melyből itt lehet megnézni egy 90 másodperces ízelítőt:

Az énekes legutóbbi albuma, a “Christmas” világszerte hétmillió példányban kelt el, és 2011 második legtöbb példányban fogyó lemeze volt Adele-é után.

A “To Be Loved” producere Bob Rock volt, a felvételek Vancouverben és Los Angelesben készültek. A lemezen négy vadonatúj felvétel található, melyek írásában is oroszlánszerepe volt az énekesnek. Az “After All” című dalban – mely egyike a négy új szerzeménynek – a szintén kanadai Bryan Adams működik közre. Az új dalok mellett olyan feldolgozások is hallhatók a korongon, mint pl. a Bee Gees “To Love Somebody”-ja,  Dean Martin “Nevertheless (I’m In Love With You”) – ja, a Jackson 5 “Who’s Loving You” című korai slágere, Jackie Wilson “To Be Loved”-ja és az Elvis Presley klasszikus “Have I Told You Lately”.  Bublé egy duettet is énekel Reese Witherspoon színésznővel, mégpedig Frank és Nancy Sinatra “Something Stupid”-jában.

“Az új lemezem a szerelemről, a boldogságról, a mókázásról szól. Barátommal és régi munkatársammal, Bob Rock-kal (“Call Me Irresponsible”, “Crazy Love”, “Christmas”) dolgozni ismét nagyon izgalmas volt. Nagyon jó csapat vagyunk. Imádom a kiválasztott dalokat is. Az új dalokon pedig megint fantasztikus társakkal dolgozhattam.” – kommentálta Bublé.

Az énekes a nyár folyamán 10 – már telt házas – koncertet ad a londoni 02 Arena-ban.