A One OK Rock először érkezik Magyarországra!

ONE OK ROCK

Japán egyik legnépszerűbb zenekara, a One OK Rock végre Magyarországot is felfűzte Európa-turnéja útvonalára! A bejelentéssel egyidőben jelenik meg a csapat legújabb, Eye of The Storm című lemeze is. Találkozzunk május 19-én a Dürer Kertben!

A One OK Rock 2005-ben alakult Tokióban, a nevük pedig onnan ered, hogy mindig éjjel egy órakor próbáltak, mert így olcsóbb volt kifizetni a próbatermet. Azóta azonban jó pár év eltelt, ami alatt a banda Japán egyik legsikeresebb rock bandájává vált. Sőt, a Takahiro „Taka” Moriuchi által vezetett csapat 2019-re az egyik legígéretesebb Japán zenekarrá nőtte ki magát, akikre nemcsak hazájukban kíváncsiak százezrek, de Európában és Amerikában is jelentős rajongó bázisra tettek szert pop-rock dalaikkal. Japánban Ed Sheerannel turnéztak, Amerikában pedig az All Time Low és a Sleeping With Sirens társaságában játszottak, utóbbi zenekar énekese pedig a 35xxxv lemezükön is közreműködött.

A zenekar február 13-án jelentette meg kilencedik, The Eye of The Storm c. lemezét, mely hangulatáról már a Stand Out Fit és a Wasted Nights videói árulkodtak. Ma pedig a turné bejelentésével egyidőben világszerte is megjelent az új nagylemez! A j-rock rajongók legnagyobb örömére hosszú évek kerülgetése után végre a The Eye of The Storm turnéjával a zenekar Magyarországot is célba veszi, így május 19-én minden rajongónak a Dürer Kertben a helye!

 

New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
ONE OK ROCK (JP)
+ vendég
Helyszín: Dürer Kert
Időpont: 2019.05.19. 18:30
Jegyek: 8.500 / 9.500 / VIP: 42.900 Ft
Elővétel: február 22. 10:00-tól
Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/554421584969277/