Bemutatta első albumának parádés vendéglistáját Sigala!

Sigala - Brighter Days

Szeptember 28-án érkezik a Magyarországra is előszeretettel visszajáró producer debütáló lemeze. A „Brighter Days” címet kapott anyagra Sigala olyan világsztárokat hívott meg közreműködőnek, mint például Kylie Minogue, Meghan Trainor, John Newman, Craig David, vagy éppen a gitáros legenda, Nile Rodgers.

A dalok és – ezzel párhuzamosan – a vendégek névsorának egy része már ismert korábbról, hiszen nem hiányozhatnak a bemutatkozó albumról az olyan világslágerek, mint a „Came Here For Love” (Ella Eyre-vel), a „Give Me Your Love” (John Newmannel és Nile Rodgers-szel), vagy éppen az aktuális sláger, a „Lullaby” (Paloma Faith-szel). Sigala egyébként itthon is kedvelt előadó: nem kevesebb, mint 6 szerzeménye került be a MAHASZ Rádiós Top 40 játszási listájára – itt a legmesszebb éppen a „Lullaby” jutott, amely elérte a bronzérmes helyezést -, de a Dance és a Single Top 40-es listáján is képviseltette magát 3-3 trackkel.

Szeptember elején kihozta legújabb sikervárományos nótáját, a Meghan Trainor, Ella Eyre és French Montana közreműködésével készített „Just Got Paid”-et, illetve ezzel nagyjából egyszerre megünnepelhette, hogy átlépte az 1 milliárd streamet a Spotify-on. És ha már „Just Got Paid” és Spotify: a dal egy hét alatt több mint 3 millió meghallgatást számlált az oldalon.

 

Novemberben Belgiumban töltöttem egy hónapot, hogy az albumon dolgozzak egy olyan stúdióban, ami egy erdő mélyén, a semmi közepén található” – mesélte az alkotás körülményeiről Sigala. „Szerintem összesen három emberrel találkoztam, amikor ott voltam. Úgy fogtam ezt fel, mint egy jó alkalmat a kísérletezésre.” Ez az elvonulás ráadásul esélyt adott neki arra, hogy lerázza magáról azt a nyomást, hogy folyamatosan rádiós slágereket kell leszállítania. „Vannak olyan dalok a lemezen, amelyekre különösen büszke vagyok, és örülök, hogy hamarosan mindenki megismerheti őket. Ha állandóan csak kislemezekben gondolkodnék, ezek a felvételek talán sosem születhettek volna meg” – tette még hozzá a producer.

A „Brighter Days” dallistája és közreműködői:
‘Brighter Days’ featuring Paul of St. Paul & the Broken Bones
‘Came Here For Love’ with Ella Eyre
‘Feels Like Home’ with Fuse ODG & Sean Paul featuring Kent Jones
‘Just Got Paid’ with Ella Eyre & Meghan Trainor featuring French Montana
‘We Don’t Care’ with The Vamps
‘You Don’t Know Me’ with Shaun Frank & Flo Rida featuring Delaney Jane
‘Somebody’ with HRVY & Nina Nesbitt
‘Lullaby’ with Paloma Faith
‘Ain’t Giving Up’ with Craig David
‘What You Waiting For’ featuring Kylie Minogue
‘Sweet Lovin’’ featuring Bryn Christopher
‘Revival’ with Cheatcodes featuring Max
‘Give Me Your Love’ featuring John Newman & Nile Rodgers
‘All For Love’ featuring Kodaline
‘Say You Do’ featuring Imani Williams & DJ Fresh
‘Easy Love’