Nem lassít Lost Frequencies: itt a Like I Love You

Lost Frequencies

Két mega-slágert is leszállított az elmúlt hónapokban Belgium number one DJ-je: a „Crazy” és a James Blunt közreműködésével készített „Melody” egyaránt learatta a babérokat a slágerlistákon. A szemüveges producer azonban nem dőlt hátra, hanem máris egy új dallal jelentkezett.

Alig négy éve hozta ki az első szerzeményét, az „Are You With Me”-t Lost Frequencies, és a debütálás rögtön az elektronikus zene élmezőnyébe katapultálta a zenészt. Ő pedig nem lassít a tempón, hiszen egymás után jelenteti meg dalait, amelyekkel csak még inkább megerősíti pozícióját. Az „Are You With Me”-t követte a „Reality”, a „Beautiful Life”, a honfitárs Netsky-jal közös „Here With You”, hogy aztán tavaly érkezzen a „Crazy”, idén pedig a „Melody”. A felsorolás pedig most egy újabb tétellel bővül, a napokban ugyanis befutott a „Like I Love You”.

A dal elkészítésében a Los Angeles-i The NGHBRS közreműködött, a kezdő gitártémára érkező énekdallamok pedig tökéletesen megmutatják, hogy Lost Frequencies egy 1-10-ig terjedő skálán bizony a 10-es tartományt ostromolja, ha fülbemászó megszólalásról van szó – a track egyben jól példázza a belga muzsikus sokoldalúságát is. Azon túl, hogy mindegyik szerzeménye komoly függőséget alakít ki, és azonnal dúdolható melódiákat rejt, valamennyi LF nóta rendelkezik egy nagy adag egyediséggel is; egy aprócska varázslattal, amely kiemeli ezeket a többi felvétel sűrű mezőnyéből.

A „Like I Love You” újabb bizonyítéka a fentieknek, valamint annak is, hogy a belga szupersztár még mindig csak az elején tart ennek a nem mindennapi utazásnak.