Legújabb és legrégebbi dalaival koncertezik a Képzelt Város!

Képzelt Város

A Képzelt Város koncertről-koncertre mutatja be legfrissebb szerzeményeit, ám a szeptember 1-i A38 koncertjük alkalmából az új számok mellett első két lemezükről is játszanak instrumentális számokat. Előttük a Tpsrprt  mutatja be első nagylemezét.

A Képzelt Város zenekart underground körökben már nem kell bemutatni: a 2005-ben alakult formáció folyton megújuló, kísérletező, poszt-rock dalaival és a zajos gitárokat átszövő finom csellóval véste be magát a köztudatba. A zenekar tavaly óta új csellistájával, Bos Michaelával folyamatosan írja új, immáron angol nyelvű szerzeményeit. A Homing és a minden eddiginél súlyosabb Lights Out után a mostani koncerten további ízelítőt kaphatunk abból, mi várható készülő új lemezükön, ám ezúttal a friss dalok mellett a közönség által hiányolt régebbi instrumentális dalokat is előveszik a Mit nekem és a Hélium albumokról. Ősrajongóknak kötelező a jelenlét.

Előttük a Tpsrprt mutatja be első nagylemezét. A formáció dalai szinte koncertről-koncertre formálódnak, hiszen kísérletező zenéjükben az improvizáció is fontos szerepet kap, így tulajdonképpen dalaik inkább csak keretként szolgálnak az érzelmek fűtötte pillanatokhoz. Egy biztos, aki szereti az elmélyedős, kísérleti zenéket, a Képzelt Város és a Tpsrprt koncertjével nem lőhet mellé szeptember 1-én az A38 Hajón.

 

 

Képzelt Város, Tpsrprt
Helyszín: A38 Hajó