Evanescence: a tökéletlenség tökéletesség

Evanescence

Bemutatta az Imperfection dal videóklipjét a hosszú hallgatás után új albummal jelentkező Evanescence. Az Amy Lee vezette csapat szimfonikus és elektronikus átiratokat rejtő lemeze november 10-én jelenik meg Synthesis címmel.

Számomra ez a legfontosabb dal a lemezen” – mondta az Imperfectionről az énekesnő. „Nagyon megszenvedtem a szöveg megírásával. Mindazokhoz szól, akiket elvesztettünk vagy elveszíthetünk a depresszió és az öngyilkosság miatt. A hátrahagyottak szemszögéből írtam meg, annak a perspektívájából, aki ott ül az orvosi váróban, és bízik abban, hogy jó híreket kap. Egy kiáltvány a maradás mellett, azért, hogy harcolj az életedért. Ne add meg magad a félelemnek – ezt egyébként minden nap el kell mondanom magamnak is. Senki sem tökéletes. Mindannyian tele vagyunk hibákkal, de ezektől leszünk azok, akik vagyunk; és nincs más dolgunk, mint elfogadni őket, mert sok szépség rejlik a különbözőségeinkben. Érdemes harcolni az életért. És érdemes harcolni magadért.

A rajongók utoljára 2011-ben vehettek a kezükbe új Evanescence korongot, de november 10-én jön a negyedik album. A Synthesis korábban már megismert dalok főként elektronikára és nagyzenekarra hangszerelt változatait rejti majd; és az Imperfection mellett helyet kap rajta egy másik vadonatúj track is: a Hi-Lo nótában ráadásul egy különleges vendég is szerephez jut – a világhírű Lindsey Stirling hegedűjátéka lesz hallható benne.