Megjelent Henderson David legújabb dala a :Wildfire !

Wildfire

Henderson David legújabb single dala, A Wildfire egy felejthetetlen nyári szerelemről szól. Nem számít hogyan telik az idő, ez az érzés örökké tart és egy pillanat alatt lobbantotta lángra a főszereplőben a szerelmet, akár egy futótűz. Henderson Davidot és szerzőtársát Tóth Dávidot Sztevanovity Krisztián alapja ihlette meg. A pop-os nyári hangulatot megidéző dalt saját maguk írták és producerelték. A dalszöveget Henderson David Johnny K. Palmerrel közösen szerezte.

Egy kis visszatekintés:

A magyar-amerikai énekes először 2012-ben tűnt fel a The Voice – Magyarország hangja című műsorban, ahol Molnár Ferenc ‘Caramel’ vette szárnyai alá.

A műsor után két dallal is jelentkezett: 2013 júliusában a Szabó Zé, Johnny K Palmer és Sebastian Arman által szerzett 1000 Years, majd 2014 márciusában a Felhőtlen című Caramel-szerzemény jelent meg.

Henderson Dávid mára már teljesen saját kezébe vette mind a zene, mind a szövegek megírását, sőt több előadónak
is írt. Ennek előfutára, első dala a White Shadows volt, amely bekerült a 2017-es Dal című műsorba és külföldön (Németország, Svájc, Ausztria) is több zenei csatorna kedveli, többek között az MTV és a VIVA is.