Megvan az öt magyar jelölt az MTV EMA versenyre!

mtv_ema_magyar_jeloltek

Megvan az öt magyar jelölt az MTV EMA versenyre

Elindult a magyar MTV és a Comedy Central Family

 

A magyar MTV zenecsatornának köszönhetően hazai jelöltek is részt vehetnek a napokban induló MTV Europe Music Awards zenei díjért folyó nemzetközi versengésben. A hazai rajongók első körben leadott szavazataikkal Rúzsa Magdit, Tóth Gabit, Freddie-t, Kowalsky meg a Vegát és Pápai Jocit állították jelöltnek. Közülük kerülhet ki a legjobb magyar előadói díj győztese, aki november 12-én, Londonban ünnepelhet a sztárokkal az MTV Europe Music Awards gálán.

Európa egyik legismertebb zenei díjátadója idén 24. alkalommal nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt november 12-én, Londonban, az est háziasszonya Rita Ora lesz. A világsztárok mellett idén hazánkból is érkezik majd egy győztes, akit a magyar rajongók juttathatnak ki a rangos zenei díjátadóra. A mai napon elindult magyar MTV zenecsatorna segítségével ugyanis magyar jelöltek is bekerülhetnek a nemzetközi szavazásba. Több tízezer rajongó vett részt a két hétig tartó, elsőkörös hazai szavazáson, melyen 20 jelöltre lehetett voksolni. Közülük Rúzsa Magdi, Tóth Gabi, Freddie, a Kowalsky meg a Vega és Pápai Joci gyűjtötték a legtöbb szavazatot.

A második körös szavazás a következő napokban kezdődik, egyidőben a nemzetközi szavazással. Az öt hazai jelölt egyenlő eséllyel indul majd, így bármelyikük elnyerheti a Best Hungarian Act címet..

Szintén október 3-án indult a Viacom csoport tévés portfoliójának legújabb tagja, a Comedy Central Family, amely olyan könnyed szitkomokkal szórakoztatja majd a család minden tagját, mint az Így jártam anyátokkal, az Új csaj, a Melissa és Joey, a Kertvárosba száműzve vagy az Anyám borogass. Az új csatorna országos premierekkel is jelentkezik, így látható lesz majd a Hallatlan (Speechless) sorozat és a Baby Daddy új évadai is.