Shakira vs. Nicky Jam: latin szupersztárok, ha randevúznak!

Shakira - Perro Fiel

Igazán egymásra talált a kolumbiai énekesnő és a puerto ricói énekes – de mielőtt bárki rosszra gondolna, szigorúan csak munkakapcsolat van köztük. Az viszont annál gyümölcsözőbb: közösen írták meg a Perro Fiel című dalt, aminek a klipje szeptember közepén debütált!

És amit néhány nap leforgása alatt több mint 23 millióan láttak! A videót egyébként Barcelonában forgatta a páros, a rendezői székben Jaume de la Iguana ült.

Perro Fiel egy igazi reggaeton himnusz, ami Shakira és Nicky Jam első olyan munkája volt, amit nemcsak társszerzőként, hanem producerként is jegyeznek. Maga a dal egyébként a negyedik kislemez Shakira májusban megjelent tizenegyedik albumáról: az El Dorado az első helyen nyitott a Billboard latin albumokat tömörítő slágerlistáján, és ezt a pozíciót hat héten át tartotta; az Egyesült Államokban pedig elérte a négyszeres platina státuszt.

A közreműködő Nicky Jam a jelenleg hihetetlenül népszerűnek számító tropical dance/pop egyik aktuális sztárja, aki olyan slágereket szállított le, mint a Hasta El Amanecer vagy az Enrique Iglesias-szal közös El Perdón.

 

Kapcsolódó cikkek: