Sikeresek voltak a magyarok a Beats For Love fesztivál DJ versenyen!

Beats For Love

Eredményesen zárták a magyar DJ-k a 2017-es Beats For Love versenyt: az öt kategóriából kettőt is magyar versenyzők nyertek meg. Összesen több mint 380 induló vett részt az ostravai fesztivál által szervezett rendezvényen és több mint 5000-en szavaztak a legjobb indulókra.

Cseh, lengyel, szlovák és magyar DJ-k csaptak össze öt kategóriában azért, hogy felléphessenek a legnagyobb európai lemezlovasok mellett a fesztiválon. DJ Garami a House kategóriában jutott a döntőbe, majd a zsűri is őt választotta a legjobb előadónak. A Trance kategória magyar díjazottja pedig DJ Mathias volt.

Hozzánk hasonlóan két első helyet szereztek a házigazda csehek is: DJ Berosh a Drum and Bass, DJ Cyclown a breakbeat kategória győztese lett. A Techno színpad befutója pedig DJ Teshk Lengyelországból. A győztesek amellett, hogy fellépnek a fesztiválon, egy videó összeállításban is szerepelhetnek, amivel tovább népszerűsíthetik a zenéjüket. A szavazatot leadó rajongók között pedig gazdára talál hamarosan 2db VIP jegy az ostravai fesztiválra.

A győztesek szettjeit az alábbi linkekre kattintva lehet meghallgatni:

A Beats For Love a legnagyobb dance fesztivál Csehországban. A rendezvényt ötödik alkalommal rendezik meg július 5. és 8. között Ostrava mellett egy történelmi ipari parkban több mint 400 művész részvételével. A helyszín ipari létesítményei különleges hangulatot teremtenek, így a fesztivál folyamatosan növekvő népszerűségnek örvend. A DJ verseny megvalósítását a Visegrad Fund támogatja.

###

Nyers linkek:

https://soundcloud.com/19870417/beats-for-love-contest-mix-2017-by-garami

https://www.mixcloud.com/MathiasOfficial/mathias-dj-contest-beats-for-love-2017/

https://www.mixcloud.com/roman-bero%C5%A1-ber%C3%A1nek/berosh-dnb-set-dj-contest/

https://soundcloud.com/cyclown/cyclown-dj-contest-beats-4-love-2017

https://www.mixcloud.com/teshk/teshk-dj-contest-beats-for-love-2017/