Újabb dal az érkező The Chainsmokers lemezről!

The Chainsmokers the one

Ismét bemutatott egy eddig még nem hallott felvételt az április 7-én megjelenő, Memories… Do Not Open című, bemutatkozó lemezéről napjaink egyik legizgalmasabb és legjobban pörgő EDM formációja, a The Chainsmokers.

A The One a 12 nótát tartalmazó album nyitó tétele, és habár ebben nem hallhatunk egyetlen vendégszereplőt sem, az anyagon olyan előadók közreműködnek, mint Jhene Aiko, a Florida Georgia Line, Emily Warren, Louane és a Coldplay. Az utóbbiakkal közösen készített Something Just Like This máris bearanyozódott és átlépte a 115 millió meghallgatást a Spotify oldalán, valamint megdöntötte a YouTube-on egy nap alatt legtöbbször megtekintett szöveges videó rekordját (24 óra alatt 9 millió feletti megtekintés); míg a lemez másik zászlóshajó, a Paris már a platina fokozatnál jár, a hivatalos videóit pedig több mint 225 millióan látták.

Az Alex Pall és Andrew Taggart alkotta csapat az utóbbi hónapokban valósággal leigázta a világot: bezsebeltek öt iHeart Radio Music Awards elismerést, plusz a Don’t Let Me Downnal elvitték a legjobb dance felvételnek járó Grammy-t, a Closer című nótájuk már hétszeres platina, és 27 héten át vezette a Billboard elektronikus felvételeket tömörítő slágerlistáját. Továbbá a The Chainsmokers lett minden idők harmadik olyan együttese, amelynek egyszerre három felvétele is megtalálható a Billboard Hot 100 lista első 10 helyezettje között – ez pedig korábban csak a The Beatles-nek és a Bee Gees-nek sikerült.