COCOTIA – OUT OF TOUCH!

Cocotia

Nem meglepő ha azt mondom, hogy most ez a dal áll hozzám a legközelebb. Maga a dal megírásának az ötlete már régebbre nyúlik vissza, körülbelül egy évvel ezelőtt kezdtünk el rajta dolgozni Vekonyzal. Barátok is vagyunk így könnyen és jó hangulatban ment a dal írása, ami különösen jót tett a felénekésnél és a dal hangulatának megálmodásakor. A dal maga a reménytelen vágyakozásról szól, amit pozitív aspektusban valósítottunk meg a klipben. Mindig úgy szeretek egy dallal foglalkozni, dolgozni, hogy az, az akkori adott lelki álllapotomat tükrözze, így lesz hiteles és ézéssekkel teli az ének maga. Ebben az időszakban éppen a reménytelen vágyakozás jellemzett így a dal legfőbb sajátossága a sejtelmesség, a misztikusság amit egy pörgős deap house köntösbe öltöztettünk.

A klip egyedisége, hogy különleges fénytechinkát alkalmaztunk benne. Különböző színehatásokkal tettük különlegessé, látványossá, ahhoz hogy a néző úgy érezze három percre kiszakadt a valóságból. Több helyszínen, több ruhaszettben lehettem a klipben ami még érdekesebbé tette azt. A klip másik különlegessége, hogy két kamerával egyszerre lett felvéve, így több szögből is ugyanaz a jelenet látható. A gyártásvezető és a klip koncepciójának a kitalálója ezúttal is én voltam, ami az egyik legizgalmasabb feladat.

Terveim között szerepel, hogy minél több dallal jöjjek ki idén, köztük magyar nyelvű dalokkal, amik folyamatosan készülnek különböző zeneírókkal. A soron következő dalom már magyar nyelvű lesz, hogy a haza közönség igényeit méginkább kitudjam elégíteni. A dalszerzés, szövegírás területén is elkezdtem bontogatni a szárnyaim, ami egy újabb kihívás számomra. Valamint terveim között szerepel, hogy idén télen az első nagylemezem is elkészüljön, ami egy óriási kihívás és egy fantasztikus élmény is egyben.