4. szülinapi és Európa turné indító Middlemist Red + The Midnight Barbers (UK)!

Middlemist Red

Tavaly novemberben jelent meg a Middlemist Red második albuma, a Ripple Soul. A budapesti premier után, decemberben egyből be is mutatták Erdélyben, idén februárban pedig bejárják vele Magyarországot is, mielőtt tavasszal elindulnának második Európa turnéjukra. Az Akváriumban és a turné első állomásain a The Midnight Barbers (UK) kíséri majd őket.

A turnék és a fesztivál szezon között így idén ez lesz az első budapesti koncert, az egy évvel ezelőtti teltházas KisHALL után, idén a NagyHALL hatalmas csarnokában. Gyertek minél többen, hogy együtt ünnepelhessük a zenekar elmúlt négy évét, az ezalatt elért sikereket és az egyre növekvő rajongótábort. Egyúttal azt is, hogy a Ripple Soul ekkora elismerést kapott mind a szakma, mind a közönség részéről.

Ürögdi Ábel: “Ez lesz az első alkalom a zenekar történetében, hogy úgy kerülünk az Akvárium NagyHALLjába, mint headliner. Úgy érzem, egy újabb mérföldkőhöz érünk ezzel. Sorra töltöttük meg már a 600-700 férőhelyes budapesti klubokat az utóbbi években, viszont ez egy új kihívás elé állít minket. Nagyon bízunk a közönségünkben és reméljük, hogy ez a koncert megalapozza majd az azt követő európai turnénk hangulatát.”

A The Midnight Barbers-t már többször hallhattátok az országban, főként Budapesten. A duó valami igazán nyers, erősen bluesos oldalát ragadja meg a rockzenének, amit sokkal mélyebben és árnyaltabban ad elő, mint azt két emberből bárki kinézné. Tavaly jelent meg single-ük.