Meseautóban ölne az édességért az új supergroup!

Dreamcar

Kill For Candy” címmel jelentette meg bemutatkozó dalát a DREAMCAR formáció, amely az egyik legújabb supergroupnak tekinthető, hiszen a No Doubt három zenésze (Tony Kanal, Adrian Young és Tom Dumont) mellett az AFI frontembere, Davey Havok alkotja a csapatot. A négyfős tagság albumot is tervez, olyannyira, hogy az DREAMCAR címmel május 12-én meg is jelenik a Columbia Records gondozásában.

A most kiadott „Kill For Candy” dal olyan, mint a címe: energikus, ugyanakkor cukormázosan (fülbe)ragadós, miközben az örvénylő gitárdallamok és a ritmus jelentik azt a bizonyos habot a tortán. „Minden dalszövegem maximálisan őszinte” – nyilatkozta Davey Havok énekes, de a folytatás fényében ezt azért nem kell olyan halálosan komolyan venni: „Ez a nótánk például arról a teljesen egészségtelen és már-már veszélyes érzésről szól, amikor ölni tudnál egy kis édességért”.

„Nem gondoltunk túl semmit, egyszerűen csak jól éreztük magunkat az album megírása és a stúdiózás közben. Örülök, hogy megjelent az első dalunk, alig várjuk, hogy élőben is megmutathassuk a bandát a közönségnek” – tette hozzá Tony Kanal.

Az már biztos, hogy a DREAMCAR fellép a 2017-es Coachella Valley Music and Arts Festival sorozaton, de áprilisban további számos bulijuk is lesz. A banda hamarosan az amerikai háztartásokban is látható lesz: április 18-án ugyanis a népszerű showman, Jimmy Kimmel műsorába kaptak meghívást.