Ismét új arcokat hoz a Legendary Moments !

Legendary Moments

Az októberi Sudbeat Showcase nemzetközi kavalkádja komoly mérföldkövet jelentett a honi színtér életében Pedro Aguiar, Chicola, Mariano Mellino, és Graziano Raffa magyarországi debütálásával, de a Legendary Moments továbbra sem hagy fel az új arcok felvonultatásával, hiszen március negyedikén a Sudbeat mellett a Renaissance, Hope, Perspectives Digital, Armada, Perfecto, Global Underground, és Black Hole Recordings labelekhez is kötődő amerikai titán, Darin Epsilon, valamint Hernan mester honfitársa, a Frisky rádió Dreamers c. műsorának megálmodója, a dél-amerikai kontinenst még soha el nem hagyó argentin Fernando Ferreyra mutatkozik be a magyar közönségnek.
Őket a szokott módon a hazai élvonal képviselői kísérik majd, azaz East Cafe / Gábor Kaszás, Goyes, Erich Von Kollar, és nem utolsósorban a partysorozat legújabb rezidense, DMP aka Robert R. Hardy. Reisz Róbert azonban nem csak a Legendary Moments életébe hoz új színt, hanem a lemezboltokba is:
első saját szerzői albuma a március eleji rendezvényen debütál a frissen megalakult SouArt gondozásában, melynek előzetese itt hallgatható meg:
https://soundcloud.com/deepmusicproduct/robert-r-hardy-changes-album-preview/

Érdemes időben a Facebook-eseményhez csatlakozni: https://goo.gl/KfXUaI
Online jegyvásárlás: http://legendarymoments.hu/ticket/ személyesen pedig a Vinyl & Woodban (Bp. VII. Wesselényi u. 23.)
Info: +36 20 516 2089