Enrique Iglesias napokra megbénította Havannát!

Enrique-Iglesias

Enrique Iglesias rajongóinak nem kell tovább várniuk: a sztár az elmúlt napokban még csak ízelítőket tett közzé a legújabb videójából, február 24-én viszont teljes egészében bemutatta a Kubában forgatott “Subeme La Radio” klipjét. A forgatás három napjára gyakorlatilag megállt az élet a karibi ország fővárosában, a rajongók ellepték Havanna utcáit, hogy akár csak egy pillantást vethessenek kedvencükre. Ezekből a pillanatokból végül egy igazán energikus videó kerekedett ki, amely tele van színnel, élettel, mosolyokkal – és amelyben az énekes nem használt dublőrt, hanem még a legmagasabb épületekre is maga mászott fel.

A friss nótában egyébként Enrique Iglesias mellett Descemer Bueno, Zion és Lennox közreműködik; velük együtt pedig a végeredmény egy vidám, fogós, latin pop sláger lett. “Miamiban nőttem fel, ahol rengeteg kubai barátom volt, és mindig is vonzott, hogy készítsünk egy klipet a szigeten” – mondta a forgatás hátteréről Enrique. “Úgy éreztem, ehhez most jött el a megfelelő pillanat, amiben csak megerősített a rendező, Alejandro Pérez is“. Itt kell megjegyezni, hogy Iglesias egyik legnépszerűbb klipjének, a “Bailando“-nak bizonyos jeleneteit ugyancsak Kubában rögzítették a kamerák. “Nem volt más célunk ezzel a videóval, mint hogy örömet közvetítsünk, és Alejandro nagyszerűen megragadta azt a varázslatot, amiben ez alatt a pár nap alatt részünk volt” – tette még hozzá az énekes a havannai élményekről.

A “Subeme La Radio” az első új felvétel a hatalmas sikert hozó “Duele El Corazon” óta: a dal három Latin American Music Awards elismerést hozott Iglesias-nak, több mint 2 millió letöltést és 1 milliárd feletti streamet számlál, az összes latin-amerikai ország slágerlistáján az első helyig kúszott fel, Spanyolországban pedig minden rádiós, stream és letöltési rekordot megdöntött, ráadásul a 2016-os év legnépszerűbb dalának is megválasztották.