A szívembe mélyre teszlek téged – itt az új twentees dal!

Twentees

Ugye neked is megvan az az érzés, amikor félszegen kerülgetitek egymást a kiszemelt lánnyal vagy sráccal, és a vége szerelem? A twentees pont ezt énekli meg legújabb, Ketten című számában. Az új dalt a Kensington előtti fellépésükön mutatták be.

A twentees a 20-as korosztály problémáit, élethelyzeteit énekli meg fülbemászó indie-rock dallamokra csúsztatva. Csakúgy, mint a most megjelent Ketten című dalban is, aminek sorai mindenki számára ismerősek lehetnek, aki átélt már alkoholmámoros, félénken közeledős éjszakákat a kiszemelttel.

A dalt természetesen személyes élmények ihlették: „Szerelmes tematikájú dal, aminek a refrénjét mindenki átélte már valószínűleg – meséli Balázs Konrád, a csapat frontembere. – Ez a része született meg először, hónapokkal később kezdett tovább formálódni, egy kibontakozó új kapcsolat során. Utólag visszatekintve vicces, mert megjelenik benne némi kezdeti szorongás, és a dolgok jóra fordulása is – tényleg így éreztem magam mostanában, ezért szerintem a twentees legőszintébb szövegét sikerült összehoznom.”

A Ketten a csapat első single-je a tavaly megjelent Múlandó című nagylemezük óta, melyet elsőként a Kensington előtti fellépésükön mutattak be az Akvárium Klubban. A csapatot legközelebb április 20-án lehet élőben látni a GMK-ban, ahol Ligeti Gyurival játszanak, vendégük a Space Rumble lesz.