Fel! Ez a jelszó a The Chainsmokers új klipjében!

The Chainsmokers

Vasárnap begyűjtötte pályafutása első Grammy-díját – a legjobb dance felvételért (“Don’t Let Me Down“) – a The Chainsmokers, ma pedig már itt van az új videójuk a “Paris” című dalhoz!

A klipet Mister Whitmore rendezte, a női főszerepet pedig a Victoria’s Secret modellje, Martha Hunt kapta. A “Paris” nóta egyébként tovább húzza felfelé az amcsi duó amúgy sem éppen stagnáló csillagát: egyből az iTunes csúcsán nyitott, máris bearanyozódott az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Norvégiában és Olaszországban, a 7. helyen nyitott a Billboard Hot 100-as listáján, ami a csapat legjobb első heti teljesítményét jelenti; a szöveges videó pedig 100 millió megtekintés felett jár már. A “Paris” klipjével egy időben a The Chainsmokers piacra dobta a dal remix verzióit is, mégpedig hat különböző változatban.

A Drew Taggart és Alex Pall alkotta producer pároshoz – akik tavaly a BalatonSoundon is megtáncoltatták a közönséget – kapcsolódó hír még, hogy április 13-án kezdik az észak-amerikai turnéjukat Miamiban, és júniusig az USA és Kanada legnagyobb városait ejtik útba. Az állomásokon a többszörös platina eladásokat produkáló előadó, Kiiara lesz a különleges vendégük.