Robbie Williams szereti, ha sok nő filmezi

…ahogy elegánsan felöltözve sétálgat. Megérkezett ugyanis a brit sztár legújabb klipje, mégpedig a november 4-én megjelent “The Heavy Entertainment Show” egyik legerősebb dalához, a “Love My Life“-hoz.

A szám szövegét Williams a saját csemetéinek írta: “Mindannyian reméljük, hogy fel tudjuk készíteni a gyermekeinket a kinti világra, és amikor kikerülnek a nagybetűs életbe, minden eszköz a rendelkezésükre áll majd, hogy boldoguljanak” – mondta röviden a nóta hátteréről az énekes.

A “The Heavy Entertainment Show” rögtön a brit albumeladási lista élén nyitott – néhány nap alatt csak Nagy-Britanniában 66 ezer példány talált belőle gazdára -, és ez egyúttal azt jelenti, hogy ez lett a 12. Robbie Williams lemez, amely bemutatta ezt a bravúrt, amivel brit szóló előadóként rekordot is döntött! Az új korong továbbá az első helyen debütált Írországban, Hollandiában és Svájcban, a 2. helyen Németországban, a 3. helyen Ausztriában és Belgiumban, a 4. helyen Ausztráliában, az 5. helyen Olaszországban és a 7. helyen Svédországban. Magyarországon a MAHASZ listájának 21. pozíciójában nyitott.

Mint ismert, a lemezbemutató turné részeként Robbie Williams Magyarországon is fellép: 2017. augusztus 23-án a Groupama Arénában koncertezik.