Aanysa: 17 évesen így táncolni?!

Aanysa

Aanysa, az RCA Records ifjú, mindössze 17 esztendős csillaga a Snakehips tagjaival szövetkezett, és ennek az eredménye lett a “Burn Break Crash” dal!

A táncos/dalszerző/énekesnő 2017-re ígéri a bemutatkozó albumát, amely állítása szerint a 90-es évek pop és R&B muzsikájának, illetve a nu-disco stílusnak a keveréke lesz. A jelenleg Los Angelesben élő Aanysa zeneileg és előadóként is olyan sztárokat tart a példaképeinek, mint Beyoncé és Janet Jackson. A két hölgy hatása a koreográfiájában is megjelenik, amelyet be is mutat a “Burn Break Crash” dalhoz forgatott vadonatúj klipjében.

A debütáló lemezén helyet kapó szerzemény produceri munkálatait a Snakehips párosa vállalta magára: a brit duónak olyan slágereket köszönhetünk, mint a Tinashe és Chance The Rapper közreműködésével rögzített “All My Friends“, vagy pedig a “Cruel“, amelyben ZAYN énekel. A két londoni srác olyan fesztiválokra kapott meghívást, mint a Coachella Music & Arts, a Lollapalooza, az Outside Lands és a Las Vegas-i Life Is Beautiful, jelenleg pedig Észak-Amerikában turnéznak