Élőben lép fel Bruno Mars az MTV EMA-n

Bruno Mars

Bejelentették az MTV European Music Awards első fellépőit: több éves kihagyás után visszatér Bruno Mars, aki múlt pénteken debütált slágerét, a 24K Magic-et adja majd elő november 6-án. A „Legjobb új” kategória három jelöltje is fellép – a DNCE, Lukas Graham és Zara Larsson -, de élőben hallhatják a rajongók Shawn Mendes-t is, aki idén négy szobrocskára esélyes. A rotterdami Ahoy stadionban a már megszokott módon hatalmas buli várható, amit hazánkban is élőben követhetnek a nézők november 6-án a VIVA-n, valamint az MTV-n 21.00-tól. 

 

Európa egyik legismertebb zenei díjátadója idén 23. alkalommal nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. Az MTV European Music Awards színpadán az elmúlt években olyan nemzetközi szupersztárok fordultak meg, mint Pharrell Williams, Ed Sheeran, Lady Gaga, vagy Taylor Swift, idén pedig az egyik nagy visszatérőt, a háromszoros EMA-díjas Bruno Mars-ot köszönthetjük a lineupban.

A világsztárról a februári NFL Super Bowl halftime show óta viszonylag keveset hallhattunk, mígnem október 7-én Mars vadonatúj, 24K Magic című stúdióalbuma, és az azonos nevet viselő sláger be nem robbant a köztudatba. Az énekes az új dalt november 6-án, az EMA színpadán adja elő a világon először élőben. Bruno Mars a 2013-as amszterdami MTV EMA show után minden bizonnyal idén is elkápráztatja majd hatalmas rajongótáborát.

Az est folyamán két skandináv formáció is elveszti majd EMA szüzességét: a többszörösen jelölt Lukas Graham és Zara Larsson is nagy bulira készülnek. A dán soul-pop banda első albumának különleges hangzásvilága az egész világot meghódította: mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy „7 Years” című slágerük Justin Bieber kihívója a „Legjobb dal” kategóriában, további 3 jelölésük mellett. A svéd pop szenzáció, Zara Larsson 2008-ban tűnt fel a zenei palettán egy tehetségkutató műsor győzteseként, és azóta is olyan dalokkal uralja a toplistákat, mint a „Lush Life” és a „Never Forget You”.

A fellépők névsorát tovább erősíti a kanadai szupersztár, Shawn Mendes is, aki négy kategória jelöléssel, és egy élő produkcióval debütál novemberben az EMA színpadán. A popénekes második, „Illuminate” című albuma 65 országban vezette az iTunes letöltési listáját szeptemberben, rajta a „Treat You Better” és „Mercy” című slágerekkel.

A fenti nevek mellett szintén élő előadással készül a Joe Jonas vezette DNCE zenekar is, akik augusztusban MTV VMA szobrocskával gazdagodtak. A banda első EMA fellépésére nagy bulival készül, és minden bizonnyal a „Body Moves”című új slágerükre is tombolhat majd a közönség.

 

 Szavazz kedvenceidre a http://hu.mtvema.com/szavazas oldalon november 5-ig, és kövesd a díjátadót 21.00-kor az MTV és a VIVA-n eredeti nyelven, vagy nézd a feliratos ismétlést november 7-én 22.00-kor a VIVA-n, vagy 20.00-kor az MTV-n!