Így mulattak a sztárok a Sláger Partyn

Radics Gigi, Király Viktor és Vastag Csaba is részt vett az eseményen

 

Nagyszabású közös rendezvénnyel köszöntötte az őszt a Sláger TV zenecsatorna és a 103.9 Sláger FM: a Sláger Partynegyütt mulatott a magyar zenei élet színe-java. Az eseményen a csatornák vezetősége és a műsorvezetők mellett többek között Charlie, Benkő László, Deák Bill Gyula, Koós János, Keresztes Ildikó, Sasvári Sándor, Szandi, Geszti Péter és Szikora Róbert is részt vett, akik együtt mulattak Radics Gigivel, Tóth Verával, Dobrády Ákossal, Kis Grófoval, Oláh Gergővel, Peter Srámekkel, a Király és a Vastag testvérekkel is.

 

Hatalmas közös rendezvénnyel zárta a nyári szezont a Tematic Media Grouphoz tartozóa 103.9Sláger FM és a július 1-jétől már magyar joghatóság alatt állóSláger TV. A Sláger Partyn magyar zenészek, művészek és énekesek mulattak együtt a csatornák munkatársaival.Az eseményen a 103.9Sláger FM részéről Csikesz Erika vezérigazgató üdvözölte az egybegyűlteket, míg a művészek nevében Sasvári Sándor köszönte meg a találkozást ésazt, hogy közösen ünnepelhetnek.

 

„Szeretnénk minden évben összehívni a magyar énekeseket és zenészeket egy hasonló rendezvényre és ezzel hagyományt teremteni. Célunk, hogy mindenki jól érezze magát és találkozási lehetőséget biztosítsunk a művészeknek, akik közül sokan szerepelnek valamilyen formában a Sláger TV-n” – mondta el Fái András, a zenetévéproducere. Egyébként a művészek mellett a Sláger TV-nek is bőven volt oka ünnepelni, ugyanis az ősszel debütáló műsorok, a magyar énekesek és zenészek mindennapjait bemutató Bencze Házhoz Megy és a sportolók zenei ízlését kiveséző Bajnokok Listája is osztatlan sikert arattak.

bodi-guszti-csabi-kis-grofo-csonka-andras

 

A rendezvényen a Sláger TV Angyalai, Tücsi és Pordán Petra is nagyon jól érezték magukat. „A nyári szünet után újult erővel tértem vissza a képernyőre: a Halló, Angyalok!-ban péntek- és szombat esténkén ismét várjuk a nézők Facebook-on, e-mailben és telefonon érkező kívánságait” – árulta el Tücsi, akinek csinos műsorvezető társa, Pordán Petra ősszel új feladatot is kapott a csatornától.„Nekem duplán van okom ünnepelni, ugyanis ősztől már a Zenepostában is műsort vezetek Nagy Zsolt Leo és Andrejszky Zoli oldalán, így a Sláger TV nézői kedvenc dalaikat tőlem is kérhetikmár” – tette hozzá Petra, akinek múlt héten Tücsi távollétében Zoltán Erika segített a Halló, Angyalok!-ba érkező kívánságokat teljesíteni.

 

„Nagyon jól éreztem magam a kívánságműsorban, mivel szeretem az élő adásokat. Évek óta a csatornánál dolgozom, amely a magyar zenészekkel karöltve, biztosan tör előre” – mondta el Erika, aki egyébként a Sláger Best Of című műsort vezeti.

 

Az est elmaradhatatlan szereplői közé tartozott Bódi Csabi, a Sláger TV Partysztárja és a Halk zene szól az éjszakában című műsor háziasszonya, Bangó Margit Kossuth-díjas művész is, aki mindeközben fáradhatatlanul készül 50. jubileumi decemberi nagykoncertjére.„A Sláger TV olyan, mint egy nagy család. Most is nagyon jó a hangulat, tiszteljük és szeretjük egymást a kollégákkal” – tette hozzá a művésznő.