10 nap múlva Budapesten lép fel Bryan Adams10 nap múlva Budapesten lép fel Bryan Adams

Bryan Adams
Bryan Adams és csapata Kassáról érkezik hozzánk a buli napján, a budapesti fellépésről pedig Szófiába mennek majd tovább.
6 kamion és 3 busz szállítja a koncert felszerelését Európán belül, az építést kora reggel kezdik az Arénában, az utazóstáb munkáját itthon 60 magyar segíti, ebből 4 technikus a buli alatt is folyamatosan dolgozni fog.
A színpad teljes szélességében egy óriási kivetítő adja a hátteret, ami a 240 négyzetméteres pódiumot még nagyobbnak mutatja.
A stábbal saját szakács is utazik, miután Bryan Adams és a turnén dolgozók legnagyobb része is vegetáriánus, így biztosítják számukra a változatos növényi étrendet.
A zenekari öltözőbe állítható halogén világítást, kanapékat, székeket, tükröt és egy hűtőszekrényt kérnek, Bryan szobája ugyanígy lesz berendezve, de neki még egy normál íróasztalt és hozzá való széket is kértek, valamint szélessávú internet kapcsolatot.
A városon belüli közlekedés kapcsán kifejezetten nem kérnek limuzin típusú autókat, Bryan a zenekarával együtt utazik, többnyire kisbusszal.
Várható kapunyitás 18.30-kor lesz, előzenekar nélkül, 20 óra magasságában rögtön Bryan Adams és zenekara lép színpadra több mint két órás koncertjükkel. A legnagyobb slágerek mellett az új album dalaiból is válogatnak a programba.
Az október 9-i Bryan Adams koncertre jegyek már csak limitált számban kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.