Egyre jobban várja a randevút Thomas-szal!

Modern Talking


Egyre jobban várja a randevút Thomas-szal

A békéscsabai Gyengéné Horváth Adrienn a másik szerencsés nyertes, aki a nagykanizsai Gündert Melinda mellett a Thomas Anders fémjelezte Modern Talking Band október 30-ai, csabai kolbászfesztiváli koncertje után személyesen találkozhat Thomas-szal.

Tinédzser korom meghatározó együttese volt a Modern Talking, örülök, hogy ilyen világsztár érkezik a kolbászfesztiválra, az pedig külön öröm, hogy találkozhatok is vele – hangsúlyozta Adrienn. – Az egyik barátunk és a legjobb barátnőm is regisztrált a játékra, hogy őszinte legyek, ők nálam is nagyobb Modern Talking-rajongók, több számukat ismerik, mint én. Poénból mondtam nekik, majd irigykedtek rám, amikor engem sorsolnak ki. Amikor a sorsolás után értesítettek, hogy nyertem, felhívtam őket. Azt mondták, ne szórakozzak velük, aztán elmagyaráztam nekik, hogy ez nem vicc. Nagyon örülök, hogy nyertem, és ahogy közeleg az időpont, egyre jobban várom a ,,randevút”.

Adrienn kiemelte, a koncertre egyébként is készültek, így pedig számára a személyes találkozó miatt is örök élmény lesz. A Modern Talkingtól csak régi kazettái vannak, így vásárol majd cd-t, posztert, hogy ezeket dedikáltassa Thomas-szal. Már edz a koncertre, vagyis keresi és hallgatja az interneten azokat a dalokat, amiket korábban nem ismert, illetve amelyek az utóbbi időben születtek.

Kapcsolódó cikkek: