Méltó búcsú a nyártól: nagyszabású BRAINS koncert a Budapest Parkban

Idei legütősebb koncertjére készül a BRAINS zenekar: szezonzáró nagykoncertjükön kiemelt vendégekkel – a Punnany Massif frontembereivel és Papp Szabival a Supernemből –, egy felturbózott Tankcsapda feldolgozással, és a megszokottnál is különlegesebb látványtechnikával várják rajongóikat a Budapest Parkba, ahol az előzenekar ezúttal a PASO lesz. 

Bár a naptár már szeptembert mutat, a BRAINS csapata még nem vett vissza a nyári lendületből.

Hetek óta lázasan folynak a szeptember 22-i Budapest Park-beli koncert előkészületei: a zenekar és a velük szorosan együtt dolgozó látványtechnikai csapat megállás nélkül tervez és ötletel, az idei szezon amúgy is látványosra sikerült díszletét és effektusait még különlegesebb elemekkel “fejelik meg”, méltóképp egy nyárzáró bulihoz. A fő showelem ráadásul nem is a díszletekben rejlik majd – ennél többet a csapat nem árul el, de az biztos, hogy az idei szezon legkülönlegesebb vendége, egy igazi közönségkedvenc karakter is feltűnik majd a koncerten.
A látvány mellett a program is rendhagyó lesz: a “régi jó barát” Punnany Massif a szokásoktól eltérően egy külön blokkot kap. – “A Punnany Massif frontemberei örömmel vállalták a felkérésünket, és ha már ott lesznek, a “Nem csak te vagy” című közös szerzeményünk mellett a közönséget meglepjük még egy brainsesített mini-mixszel is a kedvenc Punnany dalainkból.” – mesélték lelkesen a csapat tagjai. – “Papp Szabival hosszú idő után újra előadjuk a Szimfonik Live-on debütált “Benned a tűz” című dalunkat, de itt még nem állunk meg: a rádiók jelenlegi nagy kedvence, a “Partizán” is meg fog szólalni – természetesen egy kicsit zúzósabb verzióban.”

És hogy a koncertműsor még ennél is töményebb legyen, a csapat még egy komoly kártyát vet be: az őszi lemezpiac leendő nagy dobásának számító Tankcsapda tribute lemezre készített “Rock & Roll rugója” feldolgozásukat is eljátsszák. A hangulat felfokozásában ezúttal a Pannonia Allstars Ska Orchestra vállal jelentős szerepet az este nyitó produkciójaként. A koncert után is érdemes lesz maradni: a rajongóknak lehetősége lesz találkozni a csapattal egy rövid dedikálás keretein belül.
A koncertről kép- és hangfelvétel készül, így ami a Parkban történik szeptember 22-én, az meg is marad…
Facebook event: www.facebook.com/events/979124525537730

BRAINS on Spotify: http://spoti.fi/2cWeosb

Official Youtube: http://bit.ly/2csKJpg