A tíz éves Group’n’Swing Esélyegyenlőségi Koncertje a Marczin

Ahogyan ez az elmúlt években már tradícióvá nemesedett, az idén 10. születésnapján ünneplő zenekar   ebben az évben is megrendezi a Nem adom fel! Együttessel közös fellépését a zene világnapjának alkalmából, amelyet a Down Alapítvánnyal karöltve szerveznek. Október 2-án 18.00 órai kezdetű koncertükkel a Marczibánnyi Téri Művelődési Központban várják a zenekedvelőket.

A rendezvénnyel több dolgot is szeretnének bemutatni. Egyrészt azt a nyilvánvaló tényt, hogy a zene mindenkié, ez az a közös nyelv, amelyet kortól és élethelyzettől függetlenül megért és beszélhet bárki, akinek a szíve és lelke a helyén van. Másrészt – és ennek az eseménynek ez a legfontosabb tanulsága –, hogy erőfeszítéssel és hittel minden nehézség megoldható, és minden cél elérhető. Persze csak akkor, ha az ember valóban nem adja fel…

A színpadon tehát igazi zenészek állnak majd, ízig-vérig előadók, akiket ugyanaz a cél vezérel: szórakoztatni, elvarázsolni és szeretetet adni. Teszik majd ezt mindannyian a maguk módján és eszközeivel, de ugyanazzal az elhivatottsággal és lelkesedéssel műfajtól, hangszertől és zenekartól függetlenül. Bízunk benne, hogy Önt is érdekli a sokszínűség, a különböző módon és formában megszólaló zene, valamint az ebből fakadó közös élmény. 

Időpont: 2016. október 2.  18:00: 

Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ, 1022 Budapest, Marczibányi tér 5/A

Jegyár: 2500 Ft 

Belépőket személyesen a Dürer Stúdióban (XIV. Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.), online a www.jegy.hu weboldalon lehet vásárolni. 

Támogatók: a Down Alapítvány, a Nem adom fel! Együttes és az NKA

Információ: info@groupnswing.com

Facebookhttps://www.facebook.com/groupnswing

Jegy.huhttps://www.jegy.hu/program/a-groupnswing-eselyegyenlosegi-koncertje-72303