Szupersztárok fellépéseire vitte el a hallgatókat a Class Nyár 2016

Tizenkét szupersztár, egy Forma-1-es Nagydíj és rengeteg boldog hallgató – ez a Class Nyár 2016 mérlege. Magyarország leghallgatottabb rádiójának célja az volt, hogy hallgatóinak a 2016-os nyár is felejthetetlen legyen, olyan világsztárok koncertjeire és Class bulijaira juttatta el közönségét mint Wiz Khalifa, John Newman, Bryan Adams, a Nickelback, vagy éppen Rihanna, de a sebesség szerelmesei is életre szóló élményekkel gazdagodhattak a Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

 

Egy szupersztár koncertjére bulizni feledhetetlen élmény egy rajongónak: a Class Nyár 2016 pedig azt tűzte ki céljául, hogy minél több hallgatót juttathasson el világsztárok és szuperprodukciók magyarországi fellépéseire. Az akció el is érte a kitűzött célt, hiszen a  Class Kívánságműsor és a Class Délután alatt jelentkező játék során közel 800 jegy talált gazdára, így rengeteg hallgatónak okozott életre szóló élményt Magyarország leghallgatottabb rádiója.

 

Számos világsztár adott idén koncertet Magyarországon, így a Class Nyár 2016 minden korosztály számára tartogatott meglepetéseket: Rihanna Sziget Fesztiválon rendezett, teltházas koncertjére kétszer is nyerhettek jegyet a hallgatók, de Axwell x Ingrosso, Wiz Khalifa, vagy éppen Robin Schulz bulijaira is tombolhattak a fiatalok a műsor jóvoltából. Szintén sok boldog pillanatot sikerült okozni azoknak, akik olyan legendákért rajonganak, mint a rock fenegyereke, Bryan Adams, vagy éppen a funk-rock állócsillagai, a Red Hot Chili Peppers, hiszen ők is együtt tombolhatnak kedvenceikkel az őszi koncerteken. Azonban nem csak a zenerajongóknak kedvezett a Class Nyár 2016, hiszen a Class FM autósportért rajongó szerencsés hallgatói a Forma-1 Magyar Nagydíjon láthattak világklasszis pilótákat versenyezni.