Új klippel jelentkezik a Képmás zenekar

A Képmás zenekar a Debrecen – Nyíregyházi Egyházmegye emblematikus csapata, akik az egyházmegye gyermek és ifjúsági pasztorációs programjai mellett, aktív résztvevői és formálói az északkeleti régió kulturális életének.

 

Az együttes nemrégiben új klippel jelentkezett a közönség és a zenekedvelők számára, ami egyben dalpremier is, hiszen egy újabb nótát ismerhetnek meg a rajongók és az érdeklődők a csapat hamarosan megjelenő első nagylemezéről.

 

A felejtés városa című dal zenéjét Bolega László és Kostyál András jegyzi, míg a dalszöveget a Képmás állandó szövegírója Tamaskovics „Bobek” Róbert írta.

 

– A klipet Kondás Kristóf írta és rendezte, aminek az alapötlete egy saját szubjektív élménynek a megformálása. A felejtés városa című dalt egy gyerekkori barátomnak írtuk Andrással és Robival, aki közel hat esztendeje ment el Magyarországról, hogy munkát vállaljon Nyugat-Európában, mint sokan mások. Az indulás előtt éjszakába nyúló mély és tartalmas beszélgetéssel búcsúztunk el egymástól, kívánva neki szerencsét és, hogy találja meg a számítását külhonban. Ennek az estének a hangulatára épül a nóta és a klip is, amit azt gondolom mind a szerzők és a rendező is sikeresen interpretáltak a közönségnek – mondta el Bolega László a Képmás zenekar dalszerző/énekese.