MTV Video Music Awards: Íme az első fellépők

 

A multi-platina, és többszörös Grammy-díjas pop ikon, Britney Spears 9 év után visszatér az MTV VMA színpadára. A szupersztár hamarosan megjelenő, Glory című albumáról adja majd elő a Make Me című dalt, amelyben a feltörekvő rapper, G-Eazy is közreműködik. A duó mellett a rajongók szintén élőben láthatják és hallhatják Nick Jonast és Ty Dolla $ign-t augusztus 28-án, a New York-i Madison Square Gardenben, illetve az MTV-n és a VIVA-n augusztus 29-én 22:00-kor.

 

Az idei Video Music Awards nagy visszatérője, Britney Spears, és a szólóénekesként fellépő Nick Jonas is látványos vírusvideóval jelentette be, hogy színpadra lép idén a Madison Square Gardenben. Britney egy Los Angeles-i, míg Nick egy brooklyni videoművész kreatív alkotásával árasztotta el a közösségi oldalakat: így közölték, hogy különleges fellépésekkel várják a rajongókat.

 

Britney-t senkinek nem kell bemutatni, hiszen egy csapásra világsztár lett, amint 1999-ben megjelent első, Baby One More Time elnevezésű lemeze. Ennek címadó dalát elő is adta a ’99-es Video Music Awardson, a Tearing Up My Hearttal együtt. Ezzel a díjátadó egyik legnépszerűbb fellépőjévé vált, és minden évben nagy port kavart, ha színpadra lépett. 2001-ben például egy pitonnal a nyakában énekelt, 2003-ban pedig Madonnával váltott csókjáról beszélt mindenki. A világszerte csaknem 100 millió eladott lemezzel büszkélkedő énekesnő a VMA színpadán, Make Me című újdonságát adja majd elő, a felvételen a feltörekvő rapper, G-Eazy is közreműködik, aki 2016 egyik legígéretesebb tehetségének számít a hip-hop műfajában.

 

Nick Jonas is hasonló kollaborációra készül az MTV augusztus 28-i díjátadóján: ő TyDolla$ignnal, a kaliforniai rapperrel és R&B dalszerzővel adja elő  Bacon című dalát. Nick Jonas már évek óta bizonyítja, hogy tehetséges színész és zenész, 2014 óta viszont szólóelőadóként is járja a színpadokat. Két éve megjelent első albuma gyorsan dupla-platinalemez lett, így Nick azt is megmutatta, hogy nem csak testvéreivel együtt, hanem egyedül is megállja a helyét.

 

További információk az idei VMA-ről az MTV oldalán: http://www.mtv.com/vma