Bryan Adams koncertjére tombolhatnak a Class FM heti nyertesei

Bryan Adams.

A Summer of ’69 sztárjával pörög tovább a Class Nyár 2016

 

 

Folytatódik a Class Nyár 2016! Természetesen ismét egy valódi szupersztár koncertjére juthatnak el Class hallgatók. Idáig olyan csillagok magyarországi fellépésére nyerhettek jegyet, mint Rihanna, John Newman, vagy a Nickelback, most pedig az örökifjú fenegyerek, Bryan Adams fantasztikus slágereire bulizhatnak a Class Kívánságműsorban  és a Class Délutánban jelentkező játék nyertesei.

 

Ismét egy világsztár, mégpedig Bryan Adams októberi bulijára nyerhetnek jegyet a Class FM hallgatói és most a Class Kívánságműsorban és a Class Délután alatt is lesz lehetőség játszani! Ezúttal a rock műfajának csillaga, Bryan Adams csap a húrok közé október 9-én a Papp László Budapest Sportarénában, a közönség soraiban pedig ott tombolhatnak a Class Nyár 2016 nyertesei is.

 

A kanadai énekes-gitárost aligha kell bemutatni, hiszen olyan világslágerek szerzője, mint a Summer of ’69, az (Everything I Do) I Do It For You, vagy éppen a Please Forgive Me. Adams igazán jól tudja, hogyan kell fülbemászó dalokat írni, amik azonnal a közönség kedvenceivé válnak, ezt bizonyítja az is, hogy több mint 65 millió lemezt adott már el, de saját csillaga van a hollywoodi Hírességek Sétányán is. Ám Adams nem csak régi, nagy slágereivel járja a világot, hiszen a mai napig aktív: tavaly jelent meg 13. stúdiólemeze, a Get Up, amivel ezúttal turnéra indul. Így nyilatkozott a Washington Postnak arról, hogy hogyan is született meg a legújabb album, ami sokak szerint az egyik legjobb munkája: “Amint visszahallgattuk az első felvételt, máris éreztem, hogy nem szabad ennyivel abbahagyni. Folyamatosan kérleltem Jeff Lynne producert, hogy írjunk még több számot, és ebből született az album. Nem arra kértem fel, hogy legyen az új lemezem producere, hanem csak felvettünk egy dalt, majd egy másikat, és végül kinőtte magát a dolog.”

 

Bryan Adams valóságos “törzsvendég” a hazai színpadokon. Először 1992-ben adott 2 és fél órás koncertet a Népstadionban, majd 2006-ban, 2007-ben és 2012-ben is nagysikerű bulival örvendeztette meg a hazai rajongókat. Adams jelenlegi turnéja a legújabb lemeze miatt a Get Up Tour nevet viseli, és október 9-én érkezik zenekarával Budapestre, hogy a leghíresebb slágerei mellett a friss album dalai is felcsendüljenek majd.

 

Class Nyár 2016 – Világsztárok nyara a Class FM-en!