Ezt tette Haddaway Pordán Petrával

Nem mindennapi élményben lehetett része Pordán Petrának, a Sláger TV Angyalának. A műsorvezető egy fesztiválon futott össze a világhírű énekessel, Haddaway-jel, akiért gyerekként egyenesen rajongott. A férfi nagyon közvetlen volt a műsorvezetővel: váratlanul még ölbe is kapta!

 

Pordán Petra a Sláger TV stábjával együtt hétvégén egy balatoni fesztiválon járt. Petrának a munka mellett egy nagy meglepetésben is része volt, amikor a színfalak mögött összefutott gyermekkori kedvencével, Haddaway-jel. Az énekes – aki a ’90-es években a What is love című slágerével vált világhírűvé – örömmel köszöntötte Petrát, és olyannyira jó hangulatban volt, hogy egy fotó erejéig még ölbe is kapta a Halló, Angyalok! műsor háziasszonyát.

 

„Nagyon örültem, amikor megláttam a színfalak mögött Haddaway-t. 10-12 éves koromban imádtam a zenéjére táncolni. Mivel nagyon kedves volt és közvetlen, egy közös képbe is beleegyezett. Odaálltam mellé, mire ő egyik pillanatról a másikra az ölébe kapott. Nagyon meglepődtem! Egy örök emlék marad ez számomra” – mesélte lelkesen Petra, aki ezt követően együtt is bulizott a retro slágerek koronázatlan királyával.

 

A munka és a szórakozás mellett Petrának a sportolásra is jutott egy kis ideje a Balatonon. A Sláger TV sztárja gyerekként profi úszónak készült, így nagyon magabiztos a habok között. Korábban kipróbálta már az extrém vízi sportok közül az ernyőzést, most pedig a szörfözéssel ismerkedett meg.

 

„Életemben először álltam deszkára. Nagyon meglepődtem, mert ennek ellenére igen jól ment és ügyes voltam: végig a szörfön tudtam maradni, nem estem le. Maradandó élmény volt, szuper érzés” – mesélte a vízimádó műsorvezető, aki reméli, hogy a nyáron még lesz lehetősége a Balaton hullámait meglovagolni.