Megijedt a felelősségvállalástól a Honeybeast énekesnője

Grafikus a szakmája, mégis a zeneiparban találta meg önmagát Tarján Zsófi. A Honeybeast frontembere ennek ellenére nem adta fel teljesen eredeti foglalkozását, többek között a zenekara lemezborítóiért, honlapjáért és egyéb vizuális munkákért is felel. Az előadó a Class Utasban vendégeskedett, ahol többek között arról is mesélt Garami Gábornak, hogy miért nem lett orvos, és milyen előnyei származtak abból, hogy Hernádi Judit az édesanyja.

 

A Class Utasban minden héten az ország legismertebb sztárjai vallanak szakmai és magánéleti titkaikról. A Class FM népszerű vlogjának heti vendége Tarján Zsófi, akinek a szakmája grafikus, mégis a színpadon érzi leginkább elemében magát, miközben kisgyerekként még orvosnak készült.

 

“Sebész akartam lenni, mert nagyon vonzott, hogyan lehet meggyógyítani az embereket. Aztán 15-26 éves koromban elköszöntem ettől az elképzeléstől, mert azt gondoltam, nekem ez túl nagy felelősség. Nem bírnám ki, ha a kezeim közt meghalna valaki” – árulta el az énekesnő, aki a fellépéseit sem veszi félvállról.

 

“A Honeybeast daloknak tartalmas szövegeik vannak, amelyek elég komoly üzeneteket közvetítenek. Ezért megpróbálok úgy a közönség elé állni, hogy a lehető legtöbbet nyújtsam az embereknek” – folytatta Zsófi, aki a Jászai Mari-díjas Hernádi Judit lányaként igen korán magába szívta a zene szeretetét. “Anyám nagy jazz és blues rajongó. Állítólag egyszer a terhessége alatt próbált valamit, amit egy évesen visszadúdoltam, ő pedig felismerte” – mesélte az előadó, aki édesanyja ismertsége ellenére soha nem élt palotában, de az élet bizonyos területein élvezhette az előnyeit. “Bemehettem a próbákra és megfigyeltem, hogy készül egy színdarab, és azzal is tisztában voltam, hogy a stúdiómunka nem úgy működik, hogy feléneklem 15 perc alatt és kész a dal” – tette hozzá a Honeybeast énekesnője.

 

Milyen titkokat rejt Tarján Zsófi “varázsfüzete”? Milyen út vezetett a hörgős metáltól a Honeybeastig? Kivel tervezi az extravagáns fellépőruháit? Kiderül a Class Utas legújabb epizódjából, amely a leghallgatottabb rádió Facebook oldalán és a www.classfm.hu-n is elérhető.