A Class FM rátesz még egy lapáttal! Van még esély bejutni Rihanna koncertjére

Axwell x Ingrosso, a Madcon, Robin Schulz és a Kensington – csak néhány név azon világsztárok közül, akikkel a ClassFm nyertesei együtt bulizhattak. A Class Nyár 2016 azonban pörög tovább! Aki eddig azt gondolta, hogy a  nyolc Grammy-díjas Rihanna augusztusi – teltházas – koncertjére már nincs esély bejutni, annak eláruljuk: Vágó Pirosnál még vannak szabad jegyek és hétfőtől péntekig, 15-és 18-óra között megnyerhetők!

 

Rihanna énekesnőként, dalszerzőként, producerként, modellként, színésznőként, táncosként, divattervezőként és üzletasszonyként a világ egyik legvonzóbb “márkája”. Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban annál, hogy az összes napijegy elfogyott augusztusi Szigetes koncertjére, és miután bérletet sem lehet már kapni, szinte lehetetlen bejutni a fesztiválra. A Class FM hallgatói azonban részesei lehetnek a világsztár koncertjének – ahol várhatóan Rihanna nyolcadik, “ANTI” című stúdióalbumának dalai és olyan korábbi, jól ismert slágerek is felcsendülnek majd, mint a Bitch Better Have My Money, az American Oxygen vagy a FourFiveSeconds -, ha hétfőtől péntekig 10 és 15 óra között játszanak Vágó Pirosnál. “Rihanna fantasztikus előadó! Univerzális tehetség, azon kevesek egyike, aki a színpadon, élőben sem okoz csalódást, a zenélés mellett pedig üzletasszonyként is tökéletesen megállja a helyét. Remekül használja ráadásul a közösségi médiát, a rajongói hangján tud szólni. Biztos vagyok benne, hogy a Class Nyár nyerteseinek is életre szóló élményben lesz részük a Szigeten” – fogalmazott a Class Délután népszerű műsorvezetője.

 

Nehéz elhinni, hogy Rihanna még csak 28 éves, hiszen korunk egyik legnagyobb sztárjának máris 14 slágere volt listavezető a Billboard Hot 100-as listáján és több mint 54 millió albumot el világszerte. Riri emellett minden idők legeladottabb digitális előadója, több mint 100 millió arany és platina minősítésű dallal. Megszámlálhatatlan elismerései között nyolc Grammy-győzelem és 14 Billboard Music Awards fémjelzi megkérdőjelezhetetlen tehetségét.

 

A zenei teljesítménye mellett Rihannának számos vállalkozása van, ami azonban talán még fontosabb, hogy fiatal kora ellenére a kultúrára gyakorolt hatása örökre bevéste a nevét a történelembe. Minden egy rögtönzött előadással kezdődött Evan Rogers és Carl Sturken producerek előtt 2003-ban, amely segített elindítani a 15 éves Rihanna karrierjét. Def Jam adta ki az énekesnő debütáló albumát Music of the Sun címmel, de a 2007-es Good Girl Gone Bad volt, ami ikonikus státuszba emelte a sztárt, aki nem mellesleg Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete és hivatalos turisztikai arca is.

 

A Class Nyár 2016 hétről hétre a legnépszerűbb világsztárokat hozza közelebb a hallgatókhoz. Rihanna mellett a szerencsések olyan előadók hazai bulijaira juthatnak el, mint a Nickelback, Jess Glynn, Rihanna, John Newman, Bryan Adams és a Red Hot Chili Peppers.

 

Class Nyár 2016 – Világsztárok nyara a Class FM-en!