Így nyaralnak a Sláger TV sztárjai

A Sláger TV műsorvezetői a munka mellett a pihenésre és a szórakozásra is szánnak egy kis időt. Zoltán Erika, Czutor Zoli és Pordán Petra Olaszországra esküszik, Tücsi a Balatont részesítette idén előnyben. Nagy Zsolt Leonak ugyan még nem volt ideje elutazni, de így is rengeteget van a szabadban. 

 

Zoltán Erikának, a Sláger Best Of című műsor házigazdájának rengeteg fellépése mellett idén végre jutott ideje egy kis kikapcsolódásra is: férjével, Kátai Robival és lányukkal, Zoéval épp Bibionéban nyaralnak. „Nappal a pihenésé a főszerep, este viszont a város nyüzsgését élvezzük. Nagyon közel áll hozzánk az olasz életérzés, ezért szeretünk leginkább itt feltöltődni” – mesélte az énekesnő, aki egyébként nyaranta rendszeresen szokott táboroztatni is.

Zoltan Erika facebook_fotokredit

 

A napimádó Tücsi is kiélvezi a nyár minden pillanatát: a Halló, Angyalok! című kívánságműsor háziasszonya szívesen tölti az idejét a vízparton. „Nagy álmom egy különleges nyaralás, például Thaiföldre szívesen elmennék. A búvárkodást viszont semmi pénzért nem próbálnám ki, mert rettegek a víz alatti élőlényektől” – árulta el Tücsi, aki augusztusban műsorvezető társával és barátnőjével, Pordán Petrával még biztosan ellátogat a Balatonra.

 

Petra kolléganőjével ellentétben idén nem járt fesztiválon, helyette inkább a testmozgást és a kikapcsolódást részesítette előnyben. „Barátokkal és a férjemmel, Tomival voltunk már Olaszországban, de még tervezek pár csajos kiruccanást a nyárra. Elkezdtem emellett futni: a barátnőimmel gyakran rójuk a köröket a Margitszigeten” – mesélte a Sláger TV Angyala, akit a nagy meleg sem tart vissza új hobbijától.

 

A 7 Vezér műsorvezetője, Czutor Zoli szintén Olaszországba utazott párjával és három gyermekével. „Toszkánában töltöttünk pár napot, de két kisgyerekkel nem a pihenésé volt a főszerep” – mondta Zoli, aki azt is elárulta, hogy nagyon szeret Békésszentandráson horgászni. „A gyermekkoromat juttatja eszembe a környezet, ami olyan, mintha a Tüskevár történetébe csöppentem volna” – tette hozzá a Sláger TV műsorvezetője, akivel ellentétben Nagy Zsolt Leonak ezen a nyáron még nem volt ideje kikapcsolódni, mivel rengeteget forgatott. „Volt, hogy egész éjjel a nádasban lapítottam és vártam, hogy lencsevégre kaphassam a vándorpatkányokat. Egy másik alkalommal pedig a víz alatti felvételkor egy csukával néztem farkasszemet” – tette hozzá Leo, akinek nyári tervei között görögországi nyaralás szerepel.