Guinness rekordra készül Bódi Csabi

Bódi Csabi, a Sláger TV mulatós műsorának házigazdája élete egyik legnagyobb dobására készül: egy maratoni klipsorozattal Guinness rekordot szeretne felállítani. Emellett természetesen a Sláger TV Party című műsorral is járja az országot: műsorvezető társával, Varga Kingával július 17-én vasárnap Tótkomlóson lépnek majd színpadra.

 

Péntek esténként a legnagyobb bulikkal várja nézőit a Sláger TV Party, amelynek felvételein alkalmanként több ezer ember mulat országszerte. A zenecsatorna népszerű mulatós műsora július 17-én vasárnap Tótkomlósra érkezik, ahol a műfaj legkiválóbb képviselői szórakoztatják majd a nagyérdeműt, köztük Sós Fecó és Hencsy, Rigó Mónika, Bódi Guszti és Margó, Márió a harmonikás,Csocsesz, a Dupla KáVéés Mohácsi Brigi. A party házigazdái Bódi Csabi és Varga Kinga lesznek, akik év eleje óta együtt vezetik a műsort.

 

„Nagy megtiszteltetés Kingával együtt dolgozni, hiszen zseniális énekesnő, csodás előadó és igen csinos hölgy egyben, szerintem ez a három tulajdonsága teszi annyira ütőssé” – kezdte Csabi, aki korábban a szüleivel együtt énekelt határon innen és túl is. „Eleinte furcsa volt a családból kilépve egy egészen más miliő, de sok segítséget kaptam és kapok ma is. Fájdalmas volt meghozni ezt a döntést, de megbeszéltem édesapámmal, és el tudtuk engedni egymást úgy, hogy szerencsére külön-külön is sikeresek tudtunk maradni” – mesélte az énekes, akinek rengeteg fellépése és Sláger TV-s műsorvezetői munkája mellett kevés ideje jut a magánéletre.

 

„Nagyon sokat vagyok úton, de élvezem, imádom, ez az én adrenalinom. Emellett igyekszem a feleségemmel és a fiaimmal is időt tölteni: moziba, cirkuszba, színházba és étterembe is szoktunk menni. Nemrég voltunk például MariahCarey koncerten Bécsben, legközelebb pedig Beyoncé-ra megyünk” – folytatta Csabi, aki tele van tervekkel. „Szeretnék 4-5 új klipet készíteni, a Szexy Lady történetének folytatásaként, ebből az egyiket a Sláger TV-vel vesszük fel augusztusban. A célom az, hogy megdöntsem a leghosszabb videoklip-sorozat Guinness rekordját” – árulta el Csabi, aki elfoglaltságai mellett arra is szakított időt, hogy műsorvezető társának, Varga Kingának segítsen.

 

„Korábban az ismeretlen helyzetektől mindig tartottam egy kicsit, Csabi viszont megnyugtatott, hogy nem lesz semmi gond, mindent meg fogunk oldani” – vallotta be az énekesnő, akinek a zene kicsi korától kezdve élete részét képezi.„Édesapám zenész, énektanár, így mindig is természetes közegem volt a zene. 9 éve énekelek egy vendéglátós duóban. Bálokon, esküvőkön, születésnapokon lépünk fel, az viszont újdonság volt számomra, hogy milyen sokan kíváncsiak egy-egy Sláger TV Partyra. Az egyik legemlékezetesebb fellépés számomra a nyírkarászi volt, mert őszintén megdöbbentett, hogy egy szabolcsi településen vasárnap este ott áll 4000 ember, hogy láthasson minket és velünk bulizhasson. Ez nagyon jó érzés” – tette hozzá Kinga, aki Bódi Csabival hétről-hétre a legjobb bulikat hozza el a Sláger TV nézőinek.

 

Sláger TV Party Bódi Csabival és Varga Kingával péntekenként 20.00 órakor a Sláger TV műsorán!