Felfedezte a DreherFeszt a neki való dalt

A SuperStereo – Fedezd fel! feat KRSA lesz a sörgyárfesztivál hivatalos dala

 

Nemrég debütált a SuperStereo KRSA-val közös új nyári sikergyanús slágere, a Fedezd fel!, amelyet most a DreherFeszt hivatalos dalának választott. Ráadásul a számhoz készült videó egyik forgatási helyszíne is a sörgyár volt.

 

„Ez az egész történet a véletlenek különös összjátéka. Az új dalunk klipjéhez kerestünk gyártelep helyszíneket, a Dreher Sörgyárat egy barátunk ajánlotta. Amikor elkészült az anyag és megmutattuk nekik a Fedezd fel!-t és a videót, felcsillant a szemük. Kiderült, nemcsak hozzuk a DreherFeszt hangulatát, de a márka kommunikációja is a felfedezés körül forog. Bele se merünk gondolni, ha majd egyszer Tépj szét címmel adunk ki dalt, vajon milyen sztoriba kerülünk:)” – emelte ki Laskai Viktor, a SuperStereo zenei producere. A Fedezd fel! szövegét Tariska Szabolcs jegyzi, és természetesen a rap betétért KRSA, azaz Tóth Kristóf, a PASO énekese a felelős.

„Ráadásul én szinte „hazajárok” ide, hiszen az előző két évben hatalmas bulit csaptunk a PASO-val a fesztiválon” – tett hozzá KRSA.

A DreherFeszt is a felfedezés útját járja az elmúlt években, hiszen az esemény egy egyedülálló kezdeményezés, amelyből nincs több: a zenei és az „underground sörfesztivál” ötvözete, ráadásul a sörgyár területén, melyet csak erre az – idén már két napos – időszakra nyitnak meg a közönség előtt. Akik idejönnek, azok a jó zenei paletta mellett olyan sörspecialitásokat kóstolhatnak meg, amelyeket csak a fesztiválra főznek.

„A Fedezd fel! életérzésében és filozófiájában is tükrözi mindazt, amit a DreherFeszt jelent. Már régóta szerettünk volna egy hivatalos dalt a sörgyárfesztiválnak, idén nem volt kérdés, hogy melyik lesz az” – mondta Szabó Enikő, a Dreher márkamenedzsere.

A DreherFesztet idén augusztus 26-27-én tartják, a fellépők között a SuperStereo mellett ott lesz a Péterfy Bori & Love Band, a Vad Fruttik, Žagar, az Ivan & The Parazol, a Margaret Island, az Akkezdet Phiai és a The Biebers.

 

DreherFeszt official song SuperStereo – Fedezd fel! feat KRSA: https://www.youtube.com/watch?v=kvCvlHjTmqA

 

További információ a DreherFesztről: www.dreherfeszt.hu

 

A Dreher Sörgyárakról:

A Dreher Sörgyárak Magyarország első számú sörgyártójaként évente 440 millió korsó sörrel örvendezteti meg fogyasztóit. Évente közvetve és közvetlenül közel 8000 család megélhetését biztosítja a sörgyártói tevékenysége mellett a vendéglátás, a beszállítói lánc és a kereskedelem területén. Beszállítóinak 95 százaléka hazai kis- és középvállalkozás, akiktől 15 milliárd forint értékben rendel terméket és szolgáltatást. Évi közel 25 milliárd forinttal járul hozzá az államháztartáshoz jövedéki adó, ÁFA, termékdíj és egyéb járulékok formájában.

A vállalat több mint 160 éve, a sörgyár alapítása óta építi a sörkultúrát és patinás főzőházával, sörtúra programjával a mai napig ápolja a sörfőzési hagyományokat. A cég sörgyárában, Kőbányán készül az ország legnagyobb prémium márkája, a Dreher; Magyarország legerősebb vendéglátóipari söre, az Arany Ászok; és a sörgyári hagyományokat nevében is képviselő Kőbányai. A világ második számú sörgyártója, a SABMiller leányvállalataként a magyar márkák mellett világszerte közkedvelt söröket is forgalmaz, mint a Pilsner Urquell, a Kozel, a HB, a Miller Genuine Draft, valamint a Kingswood cider.