Tücsi és Pordán Petra testközelből szurkolnak a magyar válogatottnak

A Sláger TV csinos műsorvezetői élőben jelentkeznek az Eb-ről a ripost.hu-n

 

Tücsi és Pordán Petra hete igen izgalmasnak ígérkezik: a Sláger TV műsorvezetői Bordeaux-ba utaztak a Foci Eb-re, hogy testközelből bíztassák a magyar labdarúgó-válogatottat, és tudósítsanak a ripost.hu-n a keddi osztrák-magyar összecsapásról. A meccs előtt a lányok elárulták, hogyan készülnek.

 

Tücsi és Pordán Petra köztudottan nagy sportrajongók: a Sláger TV Halló, Angyalok! című kívánságműsorának háziasszonyai ezért a Ripost.hu jóvoltából Bordeaux-ba utaztak, hogy a magyar válogatottat élőben biztassák. A csinos műsorvezetők a helyszínről tudósítanak, a mérkőzés eseményein kívül a szurkolói hangulatról, a városról és a gasztronómiáról is beszámolnak majd.

 

„Vasárnap éjjel érkeztünk meg Párizsba, és bár kicsit fáradtak voltunk, de azért ellátogattunk még az Eiffel-toronyhoz, ami csodaszép! Másnap utaztunk át Bordeaux-ba, ahol a keddi osztrák-magyar összecsapáson biztatjuk majd labdarúgó-válogatottunkat. Beszereztük már a legfontosabb szurkolói kellékeket: piros-fehér-zöld sálakat és kis kesztyűket vettünk, a meccsre még az arcunkat is kifestjük” – mondta el Petra, akinek egyik kedvence Böde Dani, a magyar válogatott csatára.

 

Tücsi életében először járt a francia fővárosban, és egyből magával ragadta az Eb hangulata. „Nagyon szeretem a sportokat, meccsekre is szívesen járok. A város gyönyörű volt az éjszakai fényekkel, és nagyon szeretnék egyszer a szőke herceggel is eljönni ide” – árulta el Tücsi, aki izgatottan készül a keddi élő közvetítésre. „Ha a magyar csapatnak sikerül megint kellően „felszívnia” magát, akkor szerintem meglehet a győzelem” – latolgatta az esélyeket a csinos tévés. 

Tucsi Petra EB

 

A Sláger TV műsorvezetőinek rövid bejelentkezéseit a rangadóról, Bordeaux-ról, a város hangulatáról és a helyi ételkülönlegességekről a Ripost.hu oldalán követhetik majd a nézők. „Nagyon várom, hogy megkóstolhassam a világhírű borokat és sajtokat, de például csigát nem eszem majd, az biztos” – mondta nevetve Petra. A lányok a ripost.hu-n megjelenő tudósítások mellett a Halló, Angyalok! című műsorukban további élményeikről is mesélnek majd.

 

 

Halló, Angyalok! pénteken 21.00 órától,  szombaton pedig 22.00 órától, a Sláger TV műsorán!

Ripost.hu– Telibe talál!