Sok szeretettel ajánlja közös dalát a StadiumX és a Muzzaik

Közös dallal jelentkezett a StadiumX és a Muzzaik. A két DJ páros – akiknek közös pontja Sullivan – nem először dolgozott már együtt, hiszen dalt és remixet is készítettek már közösen.

 

A SoMuch Love című felvételt a Spinnin Records adta ki, akik olyan világhírű DJ-ket tudhatnak soraikban, mint az idei Balaton Soundon is fellépő Martin Garrix vagy a Sziget egyik sztárvendége, Hardwell.

 

„Már többször tervben volt, hogy a Spinninel együtt dolgozzunk, de nem igazán sikerült megtalálni a megfelelő dalt, ami elég egyedi lenne ahhoz, hogy beleférjen a kiadó profiljába. Ezen kívül olyan dalt szerettünk volna náluk megjelentetni, ami más, mint amit eddig csináltunk.” – mondja Sullivan.

 

A kisfilmet az Egyesült Államokban, Seattle-ben forgatták.

 

„A klipet a ’TimeIsOnYourSide’ rendezője készítette” – folytatja Sullivan. –„Mivel egy nagyon pozitív dalról beszélünk, ezért szerettük volna, ha a klip is ezt a hangulatot adja vissza és egy egyszerű, szeretettől teljes mondanivalót dolgoz fel.”

 

A dal egy már meglévő house klasszikusból készült: a Daft Punkból ismert Thomas Bangaltel szerzeményét dolgozták át, amit Together projektnéven készített még 2002-ben.

 

„Ez egy nagyon fontos felvétel volt mindannyiunk számára, amikor elkezdtünk zenélni, és elengedhetetlen szempont volt, hogy kellő komolysággal dolgozzuk fel a dalt. Friss hangzással, de anélkül, hogy megváltozzon az eredeti hangulat! Angliában újra felvettük a vokálokat, illetve élő hangszerekkel készítettük el az eredeti discosampling részleteit.” – árulja el.

 

Hamarosan pedig újabb StadiumX saját számot is várhatunk, hiszen a fiúk ismét a saját profiljukra szeretnének koncentrálni.

 

A SoMuch Love klipje itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=n8m0bRFIBlI