Dögös fotók Tücsiről

Tücsi: kemény csaj vagyok!

A csinos műsorvezető lett a BMW egyik új nagykövete

 

Tűsarok, miniszoknya, divatos napszemüveg és extravagáns, szexi megjelenés – ki gondolná, hogy ezek egy vérbeli autós ismérvei? Pedig Aryee Claudia Tücsi gyerekkora óta rajong az autókért és a sebességért, így nem csoda, hogy a Wallis a BMW egyik nagykövetének választotta. A csinos műsorvezető fiús lánynak vallja magát, aki ennek ellenére 10 centis magassarkúban ül a volán mögé, és ha teheti, gokart versenyeken is csiszolja vezetési tudását.

 

Aryee Claudia Tücsi már gyermekként is vonzódott a fiús dolgokhoz. A divat, a frizurák és a smink is érdekelték, de közben édesapjával élvezettel lapozgatta a legújabb autós magazinokat. „Pontosan tudtam, milyen újdonságok jöttek épp ki, milyen motorral és felszereltséggel. Emellett rendszeresen néztem a Forma 1-et, és rosszcsont gyerekként mindent kipróbáltam, amit csak lehetett” – emlékezett vissza a szexi műsorvezető, aki már a jogosítvány megszerzése előtt is tudott vezetni. „Egy rallys barátom tanított meg, és később az oktatóm is észrevette, hogy milyen sportosan vezetek” – folytatta a nosztalgiázást Tücsi.

tucsi_bmw_2

 

A tévés a rá jellemző miniruhában és 10 centis magassarkúban sem jön zavarba a volán mögött, és vezetési képességeit többek között gokartozással is fejlesztette. „Nagyon sok fiú barátom van, így korábban gyakran előfordult, hogy én voltam az egyetlen lány a csapatban. Szerencsére ők nem érzik, hogy ezért vissza kellene fogniuk magukat és nem is adok rá okot, hiszen amikor például gokart versenyzünk, nekem akkor sem számít más, csak a sebesség” – árulta el a Sláger TV műsorvezetője, akit barátnője és kolléganője, Pordán Petra gyakran úgy jellemez: olyan kemény, mint a férfiak.

 

„Ez persze nem teljesen igaz, de tény, hogy egy romantikus filmen nem kezdek neki sírni, mint általában a lányok. Viszont a keménységemből és önállóságomból akadtak problémáim is. Előfordult, hogy egy randin kiszálltam a kocsiból, bementem a színházba és leraktam a kabátom a ruhatárba – segítség nélkül… meg is kaptam a fiútól, hogy jó lenne, ha engedném, hogy egy kicsit férfi legyen. Mára tudom, hogy ezt valóban tanulnom kell, de úgy érzem, jó úton vagyok” – vallotta be a BMW nagykövete, aki szívesen kipróbálná magát autóversenyzőként is.