Ünnepelje a nőnapot Gundel Takács Gáborral!

Nőnapi különkiadással készül a Maradj talpon!

 

Március 8-án, a nemzetközi nőnapon minden a hölgyekről szól, a férfiak pedig világszerte kisebb-nagyobb meglepetésekkel készülnek számukra. Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedője, a Maradj talpon!is szeretne a hölgyek kedvében járni, így kedden 19:35-től a Duna közszolgálati csatornán a műsor nőnapi különkiadását élvezhetik a nézők. A kihívó játékos Rosinger Tímeagyőri kereskedelmi koordinátor lesz, akit ezen a napon csak férfiak vesznek körül a stúdióban: minden ellenfél az ő kegyeit keresi. Vagy épp ellenkezőleg? Az urak feladata különösen nehéz lesz: nem csupán egy talpraesett játékossal szemben kell talpon maradniuk, hanem a kérdések is egytől egyig a hölgyeknek kedveznek. A nőnaphoz kapcsolódó kérdések mellett, híres hölgyek, a főzés és a divat lesz elsődlegesen a feladványok témája. Vajon képes lesz-e Tímea legyőzni ellenfeleit, vagy az urak maradnak talpon vele szemben?

 

„A keddi adásban a női és a férfi nem egymáshoz fűződő viszonya kerül a középpontba, ebben mindig van egy kis évődés, ami vidám perceket szerzett mindenkinek a forgatás alatt. Nem könnyítettük meg a férfi játékosok dolgát a túlnyomóan női témákból összeállított kérdésekkel, az adásból majd kiderül, hogy mennyire vették könnyen a feladványokat” – mondta Gundel Takács Gábor.

 

A Maradj talpon! történetében eddig is több különleges tematikájú adást láthattak a nézők, hamarosan viszont egy jelentős mérföldkőhöz érkezik a műsor, április 12-én ugyanis az 500. adás kerül majd képernyőre.

„Az 500. adás egy rendkívül örömteli esemény lesz a műsor életében, természetesen erre az alkalomra is egy különleges vetélkedővel készülünk” – árulta el a műsorvezető.

 

Maradj talpon! nőnapi különkiadás március 8-án kedden 19:35-től a Duna műsorán.