Új lemezzel jön az Így Telnek Napjaink!

Kevesebb, mint négy hónap telt el a kaposvári Így Telnek Napjaink zenekar (https://www.facebook.com/igytelneknapjaink) legutóbbi EP megjelenése óta, és máris egy új koronggal jelentkeznek.

 

A tavalyi év végére eléggé felgyorsultak az események náluk. Korábbi basszusgitárosuk akkor döntött a külföldre költözés mellett, miután rögzítették a legutóbbi #ígytelneknapjaink című kislemezt (https://youtu.be/sebkQRluWIU). Így az a helyzet állt elő, hogy mire az októberi premierre került sor, már két hónapja az újonnan érkező Novák Kornéllal próbált gőzerővel az ÍTN.

 

Az új felállás nagyon termékenynek bizonyult a legelső próbáktól fogva, aminek eredményeképp már decemberben elkezdték felvenni a most bemutatandó lemezt. Érzésük szerint annyira jól sikerültek a dalok, hogy nem akartak tovább várni a közzétételükkel. Persze dolgozik bennük a hatalmas kíváncsiság is, hogy az emberek mit szólnak majd a némileg megváltozott hangzáshoz.

 

Február 9-én hallhatjuk a legelső szerzeményt, ami a sokat sejtető Induljon a tánc címet viseli, majd hetente egyesével kapunk tőlük további hármat. Ha nem akarsz lemaradni a premierről, itt tudsz feliratkozni az eseményre: https://www.facebook.com/events/998162553574461/

 

Addig pedig, hogy jobban bírjátok a várakozást, nézzétek meg az Így Telnek Napjaink legutóbbi videoklipjét, ami Szőke András főszereplésének köszönhetően roppant szórakoztatóra sikeredett: https://youtu.be/hSKiNo1edf0